~Bara jag~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~, ~Varför~

Usch o fy~

Ekonomi!!! Finns det något så tråkigt, livsviktigt, och alldeles för nödvändigt som EKONOMI???? Pengarna kommer, räkningar betalas= tack för bidraget, ses om en månad!!!!

Juli månad har inte ens börjat, räkningar betalda, men kontot gapar T o m t !!! Redan!! Jag orkar fan inte!! Jag ger snart upp! Jag avskyr att stå utan pengar! Det är för fan sommarlov och den här jävla skitsommaren har hittills bara kommit med negativa besked! Varför kan inte vi få bara glida på ett bananskal någon endaste gång, ha ro i sinnet, och bara må bra? 

Jag är själva less just nu. Känner mig helt värdelös som inte kan uppfylla barnens sommar med lite skoj iaf.. 

Over…. and OUT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s