~En snabbis~, ~Familjen~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Dagarna rullar på~

Midsommarafton har varit, nu går vi sakta sakta mot mörkare tider. Känns helt sjukt! Sommarn har ju knappt börjat..

R började jobba idag efter 2 veckors semester. Är väldigt tomt utan honom. Igår när mamma kom bröt jag ihop totalt och bara grät. Lite av besvikelse, känslan att vara oviktig.. Har Inget med R att göra! 

Idag var jag tvungen att ta mig till Apoteket då Noels Strattera tog slut i förrgår. Passade på att låta killarna klippas hos frisör. De blev så snygga så!


Även Sara & jag fick oss en toppning, blev bra. Känns dock som att min toppning blev typ 15 cm eller nåt, men det som är slitet är borta och håret känns mjukare. Kanske borde klippa mig oftare än var tredje år… 

Slängde i lite slingor i håret oxå, vill försöka att få bort lite av det röda, samt de där envisa grå som verkar ha gett sig fan på att de är välkomna att flytta in i mitt hår.. 


Självklart är mitt mående piss just nu, som alltid inför min födelsedag. Sitter i från barndomen tror jag. Fick inte riktigt någonsin glädjas åt att det var ”min dag”, utan min fostermor lät mig alltid veta att andra gick före eller var viktigare än jag, även på min födelsedag. Det var inget att fira.. Jag har inte lyckats få bort den känslan som alltid övermannar mig i samband med 1/7, och det är sorgligt. Jag är vuxen nu! Jag har min fantastiska familj! Ändå kan minsta lilla grej få mig att känna mig helt oviktig, värdelös och känslolös. 

Nä, nu boken, blev en kort uppdatering idag!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s