~Bara jag~, ~En snabbis~

En mer rogivande dag~

Efter gårdagen var vi så hoppfulla på att det skulle vara vattenpumpen som gått sönder, att vi typ räknade med en kostnad på ca 4-5000:- för reperation. Idag ringde Keve, mekanikern, och det var vattenpumpen! Och toplockspackningen! Och ett hål i kylaren!! Så dom där 5000:- är ett minne blott.. Eller Multiplicera det med typ 4 så har vi summan vad bilfan går på att laga! Jorden öppnade sig! Alla planer under semestern är bara att sopa under matten och knäckebröd och vatten till oss vuxna dom närmaste åren.. Men, man kan inte låta materiella ting slå ner än totalt. Livet går vidare. Barnen vill inte se mamma & pappa gå runt med ledsna ögon, morra, och vara korta i tonen. Vi behövde rycka upp oss. Nu har vi en liten ängel som kommer att hjälpa oss med finansieringen till bilen, vilket vi är oerhört tacksamma för❤️

Jag, Sara, Max & Ebba plockade smultron idag! Massa smultron! Så det blev en smulpaj efter middagen. Jag blev inte så nöjd dock, den vart alldeles för söt, man Familjen tyckte det var gott. Då är jag nöjd. 

Sen har dagen gått i fitness-anda, Sara & Max & R spelade fotboll på dagen, kastade frisbee och sprang. R klippte även gräsmattan innan. Noel har varit ute o cyklat på området flera ggr idag, och ganska långa turer. Han letar efter kompisar! Och han hittar, vilket är både modigt och gulligt av honom 💙

Har även fällt ett par träd på tomten. I förhoppning att få mer sol på altan. Jäkligt tungt dock, nu sågar inte jag, men jag får ”putta” träden i rätt riktning och R sågar sig svettig. Imorgon funtar vi på att ta ner mera. 

Sen har det tränats med ”hjälpmedel” som redan finns 😉


Jag satt o titta på o fota! Ja & hejjade såklart 👏🏻

Ebba & Max tyckte det var skitkul att hänga i stuprännan 😬

Ja, det är vad dagen har bjudit på & det har varit en rätt så mysig dag, synd att det blåst lite väl kyliga vindar bara, iaf på förmiddagen. Efter middagen var det betydligt skönare ute, därför R fick ett ryck med träden tror jag. Och självklart hittade R en fästing krypandes på armen efter trädfällningen, så i ren panik duschade både R & jag, Ebba & Max. Dom två små stod o käka smultron bredvid när vi höll på, och min äckelfobi för dom där små vidriga krypen gör att ingen ligger i min säng efter jag sett en fästing på någon annan. 

Ja, nog om det! 

Sovgott 💤

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s