~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Känner mig så maktlös~

Den här skiten som Ebba åkt på, troligen ett vanligt virus, är så fruktansvärt elakt mot henne. Hon har hela dagen idag gått o snyftat, gråtit, velat sitta i knät, gått ber från knät, gått iväg o gråtit, tillbaka upp i famnen, ner igen osv. Dessutom har hon jättesvårt för att komma till ro, så vilan är minimal. Nu ska man inte klaga på värmen egentligen, men den är inte snäll mot lilla Baby! Hon lider! Jag lider med henne! Och känslan av att inte kunna trösta, göra henne glad, få henne att må bra äter upp mig inifrån!! Jag vill ha tillbaka min glada busunge! Hellre massa bus än en liten som bara gråter och är besvärad & har det jobbigt.. 

På em hade jag mvc besök nr 2. Min barnmorska Lena var sjuk, fick träffa kollegan Helena istället. Allt såg bra ut, livmodern var där den skulle, växt som den ska, baby5 är dock riktigt vild, vilket den verkligen är!! På Rul var den överallt förutom där den typ skulle vara, och jag känner av den väldigt mycket.. Så hon fick kämpa med att fånga upp hjärtljuden. 150/slag min. Enligt skrönor kan man på hjärtljudet ”veta kön”, och höga hjärtljud är Flicka, medans låga indikerar på pojke. Det har stämt bra på mina 4 barn, så om det så är fallet även denna gång så skulle detta vara en flicka. Enligt kinesiska kalendern väntar jag en pojke, och enligt ett annat test (och hjärtljuden) är det en tjej. Men vet ni?? Jag vet till 50% vad det är!!! Det kan ju bara bli en av två saker!!! Så oavsett om baby5 har snopp eller snippa, så är den varmt välkommen till familjen Kaos! 

När Max kommit hem från dagis var Ebba i sin värsta period av gråt/snyft/skrik så jag var tvungen att gå och lägga henne. Hon behövde verkligen sova, och det gjorde hon, i 2 timmar. 

Nu måste jag slagga! 

Puss & Tack för titten 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s