~Familjen~, ~Känslan idag~

Feber, feber & feber~

Det här året har det varit kaos med sjukdomar hemma hos oss. Max har varit sjuk typ varannan vecka sen i september 15, då han började på förskola. Ebba har då varit sjuk den vecka han varit frisk (såklart) och det har blivit lite problematiskt för mig med hämtning och lämningar. Har Ebba skyhög feber, hosta osv, då är det inte lockande att sätta henne i vagnen och gå fram å tillbaka. Nu får jag inte gå i backar, trappor osv pga graviditeten. Vilket oxå sätter lite käppar i hjulen för mig, då det såklart är nerförsbacke till dagis, och värsta uppförsbacken hem från dagis. 

Imorgon ska iaf Smarre få gå. Nu ligger Ebba med hög feber, men min snälla äldsta ska imorgon lämna honom åt mig då hon inte börjar i skolan förrens 11.20. Underbara unge

Har även mvc kl 13, och det räcker med att ha Ebbisen med på det. Vecka 21 har jag nått nu. 140 dagar kvar av graviditeten +/- 14 dagar. 

Jag längtar tills graviditeten är över. Jag har aldrig varit gravid över sommaren förut, och det är fan inte lätt. Jag svettas som en gris, lungorna är för små för att rymma tillräckligt med syre, magen känns gigantisk, bäckenet ger sig til känna &…. Skrev jag att jag svettas?? Konstant!! Men, sparkarna, rörelserna och fladdret väger upp många av krämporna, även om det är skitjobbigt! 

Nu ska jag upp å kissa, för såklart är jag superduper kissnödig när jag lagt mig i sängen fast jag kissade för ca 10 minuter sen.

Sen ska jag lägga armen om mitt lilla element till dotter och krama henne natten lång. Hon är väldigt orolig i sin febertopp. Har ännu inte gett henne alvedon heller, har velat att hon idag ska försöka ”läka” ut febern själv och nu under natten, men imorgon om hon fortfarande är såhär varm kommer hon få alvedon, så hon kommer igång lite med ätandet o drickandet. 

Ha det gott nu 🌺

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s