~Härligt~, ~Känslan idag~

Vilken helg~

Wow!! Den här helgen har varit rolig, mysig, haft många skratt, lyckotårar, mamma-stolthet, och härligt umgänge & sol!

I fredags var eftermiddagen ett världskrig! När R kommit hem från jobbet får vi veta att Sara måste gå på sommarskola för att läsa upp betyget i 2 ämnen. Sara flippar såklart, livet var inte värt att leva, hon sket i betygen osv. Sen slår Noel henne och världen rasade igen. Han skrek! Hon skrek och grät! R förbannad, trött & stressad, jag gav upp. Tillslut kom vi iväg, lite dåligt humör, men det gick över. Kom till Gnesta strax innan 17, åt mumsig sallad. Sen var det bara för ungarna att byta om för dom skulle springa marknads-loppet/Gnesta-loppet. Ner till Thuleparken lagom till starten för Max & Ellis lopp, trodde vi, men såklart hade de flyttat fram deras start så när vi kom så sprang de sista i mål i deras åldersgrupp. Noel och Simon sprang ett lopp och därefter Sara & Beckis. 


Och mitt hjärta svämmade över av kärlek, stolthet och allt när Noel kom på raksträckan in i mål! Jag grät, men av stolthet!! 

Efter deras starka insats på loppet så gick vi till karusellerna och dom fick åka nån enstaka attraktion. 


Max & Ellie tyckte Flygande-elefanten var rolig! Dom åkte den 2 ggr :). 

Två trötta barn! Tur att sidokorgen kan agera sittplats i nödfall 😂


Ebbisen har nu tillräckligt med hår för att kunna ha tofs :). Till min stora lycka 💜

På söndagen var det dags för dop! Victor Ture Silver döptes i Frustuna kyrka. En väldigt blåsig dag, men strålande på många andra sätt. 


Och vår Sara fick äran att bli Victors gudmor. Så stolt hon är över det! 


Och idag, Sveriges Nationaldag, har vi haft hela huset för oss själva! Kåka & familj skulle till Nynäshamn på 7 års kalas. Jag städade upp lite efter oss och tvättade litegrann. Sen ställde jag mig och skar upp jordgubbar och la i socker, till gräddglassen vi alltid äter på nationaldagen. Då hände det, jag somnade medans jordgubbarna stod och drog i sockret. Skulle bara vila ögonen lite på soffan, vaknade efter 18 🤗 Familjen hade redan fikat, så jag tog lite då innan vi skulle bege oss hemåt. 

Vi kom hem vid typ 20.45, Sara in i dushen, Noel fick sovmedecin, Ebba & Max flaskor, och jag packade in det som var rent i garderoben och det som var smutsigt ner i smutsen. Så vi fick undan allt på en gång, det är ju så tråkigt att ha packningen stående bara. 

Nu ska jag börja läsa Camilla Läckbergs senaste bok i Fjällbacka-serien, sen sova!

Puss

2 reaktioner till “Vilken helg~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s