~Familjen~, ~Förståelse~, ~Härligt~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Om några timmar~

….Får jag & R för första gången se Baby5 i svartvitt!! Ja!! Imorgon kl 9.00 är det dags för ULTRALJUD! Lika spännande varje gång! Och nej, vi tittar inte kön, vi kollar efter 10 fingrar & tår, att alla organ finns, att venerna i navelsträngen finns och att hjärtat slår fint! Allt det som är livsviktigt är vi nyfikna på, ja och såklart hur stor den är på ett ungefär. Vad det blir, det är den underbaraste överraskningen vi kan få, den dagen vi träffas öga mot öga, efter timmar av svett, smärta och arbete. 

Andra får gärna göra som dom vill med att ta reda på vad som bor inom sig, men vi har inte kollat kön på något av våra barn och det känns dumt att börja nu. Det blir ju oavsett en han eller en hon. 

Idag hade vi BUP med Noel, vi bytte ut orala lösningen mot recept på tabletter. Så ikväll tog han tablett istället. Jag pratade med Noels mentor innan vi åkte till BUP, och hon hade bara positivt att säga om Noel och hur skolarbetet funkat denna vecka! Det var så mycket beröm att Noel nästan rodna! Och efter bup, fick Noel ett ”bryt” i bilen. Jag tänkte direkt att ”visste det var för bra för att vara sant”,  men Fy på mig som ens hann tänka så, för utbrottet var mycket kortare än vanligt, han gick att prata med när han lugnat sig, och det absolut mest förvånande= han bad om ursäkt för vad han sagt!!!! Det har aldrig hänt! Jag blev helt stum… Men när vi kom hem pratade vi och då sa jag att jag var så stolt över honom, och förklarade lite hur skillnaden är med medikinet, utan medikinet, och nu med Strattera. Att han är så otroligt häftig!! Jag kan inte hylla medecinen nog. Här verkar den göra underverk. Men mest hyllad är Noel, för att han återigen är just Noel!

Vid 17 var det skivrelise i Skolan. Varje år så spelar Hamnen eleverna in en låt som de skrivit ihop med underbara fritidspedagoger & mentorer. De spelar in låten, spelar in en video, där alla elever, lärare, fritidspedagoger, mentorer är med och den finns att köpa för oss föräldrar just på skivrelisen. Sara spelade oxå in en låt när hon gick i Hamnen, så nu har vi två olika år med deras Hamnen låt! Så kul för dom att ha när de blir äldre oxå 🙂

Nu är klockan asmycket för mig och jag måste sova. 

Ha det bra! Ta hand om er!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s