~Bara jag~, ~En snabbis~

Regn, blött, kallt~

Så är det idag, men jag har istället åstadkommit en hel del inomhus. 

Ringde till min svärmor och frågade om jag fick låna bilen och skjutsa ner Max till dagis. Det fick jag. Stort Tack! På morgonen här var det ändå uppehåll, så jag trodde vi skulle hinna ner och hem innan regnet kom, men så när jag klätt på Max och Ebbis och kollar ut har det börjat spöregna.. Ebba har inga regnkläder och inte heller jag. Bara Max. Kände lite smått panik, men ringde tillslut o frågade så då löste sig ju allt tillslut ändå. Nu inser jag att jag måste hitta regnkläder till mig och Ebba! För den svenska sommaren är här och det innebär r e g n. 

Någon som vet var jag kan hitta regnjacka/regnrock i längre modell får gärna tipsa!!!

När vi kom hem från lämning, så började jag plocka ihop bilar och leksaker som Smarre & Ebbsen hällde ut ur leklådorna på morgonen, sen fram med dammsugaren, sen våttorka golv, och tillslut slet jag ur överdragen på soffan och tig våra två filtar och slängde in i tvättmaskin. 

Jag har torsdagar som städdag här hemma! Torsdagar ska golven städas & skuras! En maskin tvätt ska tvättas. Diskmaskin tömmas om det behövs. Det ska plockas och putsas! För då, när det är fredag och helgen börjar så är det rent och fint hemma. Sen dammsuger jag iof nästan dagligen och förut skurade jag 3-4 ggr i veckan, men nu blir det 1-2 ggr i veckan bara. Har du någon städdag? Sara & Noel ska städa sitt rum 1 gång i veckan och det har oftast blivit torsdagar. Nu har det slappats på den fronten oxå, men så fort jag orkar ska jag se till att få fungerande rutin på det. 

Det är en jätte nackdel att ha adhd och vara gravid och inte få äta concerta. Det är skitjobbigt! Rutiner är svårt! Jag har noll kontroll, ork och noll procent möjlighet att avsluta det jag påbörjat. Men idag lyckades jag!! Kors i taket!!

Nu ska jag kolla på Greys Anatomi & ta en kopp te medans lillpinglan sover! 

Puss och kram 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s