~Bara jag~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

En hel fantastisk grej~

Idag har jag fått bevittna ett av de största fenomen som finns. Sett hur mycket styrka det finns i en kvinnokropp, när hon ger liv..

I morse klockan 06.50 födde Veronica fram deras fjärde barn, en liten pojke på 48 cm och vikt ärm 3438 gram. Alldeles blond på sitt lilla huvud. 

Vattnet gick vid 03, då ringde hon mig och sin mamma och vi åkte ut till Gnesta på en gång. 03.10 satt vi i bilen, 03.41 parkerade vi utanför deras hus. 

Veronica, Mattias och jag åkte ganska snart iväg till Mälarsjukhuset i E-tuna. Tror vi var framme runt 5.30. 

Sen gick det undan.. Endast lustgas tig hon som smärtlindring, och endast öppen 5 cm när lille ”David” ( inte helt 100 på att det var det han presenterade sig som, men eventuellt, kan hända han säger tydligare snart vad han bestämt sig för att heta) gjorde sin entré. Jag kände så himla mycket på så kort stund, jag fulgrina, jag skrattade, försökte le och hålla mig samman.. Men när jag såg hans ögonbryn var det kört.. Sen kom en liten nästipp & då rann tårarna. 

Att föda barn är det häftigaste, mäktigaste man som kvinna kan göra, utan tvivel, och att som kvinna ha fått se En annan kvinna föda, se ett nytt liv födas, det går inte heller av för hackor! Jag kommer nog leva på det här väldigt länge.. Ett minne till att bevara i hjärtat o plocka fram när något är tungt!  

Välkommen till Världen Lille vän!! Och stort Grattis till tillskottet HELA familjen Tekkel-Lord ❤️

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Som vissa vet, och som jag hoppas annars kan få stanna här på Bloggen några veckor till, är att vi väntar tillökning. Jag är gravid i v 11. Nedkomst beräknad i mitten/slutet av oktober. Dom få som vet är jätte glada för vår skull, men det finns såklart en som ”rynkar på näsan” eller himlar med ögonen, och väldigt tydligt visar att ett barn inte är välkommet. Men jag tror det är för att jag är bäraren av det här barnet som det inte är så populärt. 

Jag blir bara så ledsen över det här mottagandet av nyheten, och vet att när en bebis väl är född, då ska det hållas, bäras, visas upp, fotas osv, men jag tycker inte det är ett okej beteende. 

Jag har fått nog!

Nä, nu bli det läsa, sen sova, varit en ting natt 😜

Och snälla, att jag ventilerar här, betyder inte  att jag vill att det ska komma ut på Facebook, instagram eller liknande, låt oss få sprida nyheten efter ultraljudet!

Puss DIVAN och gravidkossan 👀

2 reaktioner till “En hel fantastisk grej~”

 1. Men GRAAAATTIS!!!!
  Så himla sjukt, var inne på bloggen här för ngn dag sen och reagerade på att du inte uppdaterat på ett bra tag. Min första tanke av allt som går att tänka var ”undra om hon är gravid igen” hahaha!

  Men vad roligt för er!!! Nu hoppas jag verkligen med alla tummar och tår att ni får ett hus eller större lägenhet snart!!

  Tråkigt att få negativa åsikter! 😦 Men försök att inte ta åt dig allt för mycket!!

  Men hörru, ta så himla mycket hand om dig och så ser jag verkligen fram emot att följa er resa!

  Massa kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s