~Bara jag~, ~Familjen~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Bortrest~

Jag befinner mig just nu på soliga o varma breddgrader! Har sett delfiner i det vackra blåa och varma havet, har matat sköldpaddor på stranden och eftermiddagarna ligger jag i hängmattan i skuggan från en Palm och läser en bok. Värmen är så underbar, och jag njuter av att ibland känna vindens…… *piiiiiiiip* Ajfan…. Det var visst bara en dröm… Jag är bortrest, det stämmer, men det finns ingen värma att direkt nämna. Jag o barn är i Gnesta hos svägerskan. Hennes man är borta på kurs hela veckan, och jag ville vara snäll o komma hit o hjälpa henne lite då hon är höggravid och allt. Men idag har varit en riktig ”PAIN IN THE ASS-dag”… Max har haft minst 2 ganska långa & högljudda utbrott. Han bara skriker och gapar och gråter och testar för att se om jag viker mig och låter honom få sin vilja fram. Men jag vill inte vika mig en tum ens. Jag vill att han ska lära sig att man inte får allt, inte alltid får göra som man vill osv, men just nu känner jag mig så sjukt korkad, dels för att Kåka behöver lugn o ro, och hjälp, och jag har med mig en unge i trotsåldersfasen, en liten 10 månaders cliffhanger-imitatör och tjattermaja, och en med ADHD som kommit på hur man fifflar med sin medecin, så han oxå blir lite väl mycket emellanåt. Sen har ni mig, med adhd, som glömmer bort att ta min påfyllningsmedcin och mår relativt piss på eftermiddagarna.. 

Jag vill ju lixom bara vara där! Finnas som ett stöd, men känner mig mera i vägen.. 

Imorgon blir kanske bättre! Imorgon ska Nolle få sin medicin, samtidigt somjag tar min,och jag hoppas på att jag kommer ihåg minpåfyllning. Kanska försöka ta en promenad med barnen imorgon, hälsa på kaninerna, försöka komma ut lite iaf. Lite miljöombyte. Visst att Ebbsen och Smask e förkylda, men en liten dos friskluft gör dom ingen skada, snarare åt det andra hållet ..

Imorgon måste bli bättre! 

Tack för att ni läste!

Puss 

En bild på mig ochmin när vi var på Oscarsteaten och kollade på Ladykillers  i samband med vårt 10 års jubileum, Tennbröllopsdag!

 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s