~En snabbis~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

10 år i ringen~

Stämmer ju inte, R har inte burit ring på säkert 5 år och jag har ingen aning om var min förlovningsring är utan jag bär en ring jag själv köpt, i silver, för min vigselring är i guld, och vet inte hur jag tänkte när vi förlovade oss i guld och sen köpte även vigselringen i guld. Jag gillar inte guld. Jag passar inte i guld. Men den ringen jag har nu älskar jag verkligen. 

Så nu har vi nått dagen för Tennbröllop! Nu är vi inne på metaller. År 10-19 är metaller. Undrar hur många vi hinner med.. Man vet trots allt aldrig vad framtiden bär i sitt sköte!!

Minns fortfarande bröllopsdagen med både lycka & fasa. Det var hemskt läskigt att gå in i kyrkgången, skitläskigt att stå o se varandra i ögonen och ge varandra löften. Samtidigt var det alldeles fantastiskt att det var (är) med just Robert. Att han blev min man! Ingen annan skulle kunna ta hans plats i mitt hjärta. Han är min bästa vän, min plågoande, min kärlek och han är sin egen. Jag är lycklig över att få ha honom i mitt liv. Med allt det vackra och fina han gett/ger mig. Vi har haft många bergodalbane höjder i vårat liv tillsammans. Vi har oxå övervunnit dom och bevisat för oss att vi borde vara tillsammans. Vi har skrattat, gråtit, skrikit, bråkat, blivit sams, kramats, hatat, älskat. 

Nu har han vart min Äkta Make i 10 år, min kärlek i snart 17 år, pappa till våra barn i 13 år.. 

Vår bröllopslåt, Sara Löfgren

”Jag vaknar brevid dig,

Stryker håret från din kind,

Jag är så glad att du är min.

Du är så vacker när du sover,

Du har nåt som ingen annan har,

Du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
Att du känner likadant.

Jag vill dela mitt liv med dig,

Du skapar värme inom mig,

Och vi ska vårda varje dag.

Vi älskar varandra så,

Som ingen annan kan förstå,

Det är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
Har aldrig ångrat en sekund,

Jag har älskat dig från första stund.

Vill att du ska känna trygghet,

Du kan vila här hos mig,

För jag ska aldrig släppa dig.

Och jag ser i dina ögon,
Att du känner likadant.

Jag vill dela mitt liv med dig,

Du skapar värme inom mig,

Och vi ska vårda varje dag.

Vi älskar varandra så,

Som ingen annan kan förstå,

Det är för alltid du och jag.

Och jag ser i dina ögon,
Att du känner likadant.

Jag vill dela mitt liv med dig,

Du skapar värme inom mig,

Och vi ska vårda varje dag.

Vi älskar varandra så,

Som ingen annan kan förstå,

Det är för alltid du och jag.

För alltid du och jag.

Jag vaknar brevid dig,
Stryker håret från din kind,

Jag är så glad att du är min..”


Ja, åren går. 

Tack för titten! 

Puss


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s