~En snabbis~, ~Känslan idag~

Tung dag~

Idag har jag varit riktigt lat… Inte gjort något av det jag velat göra, är så käkla trött, men ändå totalt uppe i varv. Hjärnan går på högvarv, det är utmattande det med! Har gått och tänkt på mötet med psykologen på Prima igår. Hur mycket det faktiskt retar mig hur jag blev bemött! Att jag typ ska ställa min egen diagnos! Redan vid första mötet?! Undrar hur hon tänkte egentligen!? 

Har haft tvättstugan hela dagen. Från kl 10-18.00. Vi hade så sjukt mycket tvätt, eller handdukar. Nu är nästan allt tvättat, har en säck med kläder kvar som vi hittade i bilen (?!?) när vi städade ur den inför Skara sommarlands resan. Förstår inte hur våra ungar lyckats klä av sig och glömma sina kläder i bilen!? Fast det är mycket jag inte förstår när det gäller hur våra barn tänker eller varför de gör vissa saker. Imorgon kl 11 ska det sista tvättas.. 

Nu ikväll, under min terapi-timme(ar), så fick jag klar Ebbas lilla mössa! Den är super gullig, och jag hoppas innerligt att den kommer sitta bra på henne. 

  
 Riktigt nöjd som sagt! Om någon vill göra den så kommer ett litet mönster här på min Cupcake-mössa –

Resår-

 • 7 fm (1 fm extra i varje vändning)
 • Virka fm i den bortre luftmaskebågen
 • Gör resåren så lång du behöver, mät runt huvudet under virkandets gång
 • virka ihop resåren med sm
 • Nu har du en ring av resåren, virka 2 varv med vanliga stolpar. 
 • Sen börjar puff virkningen. Gör ett omslag om nålen som är ca 1 cm långt, gå ner i första maskan, plocka upp, se till att garnet är ca 1 cm, gå ner i samma maska en tredje gång, plocka upp igen och gå igenom dom tre omslagen, lås med en sm. Gör en lm, gå ner i nästa maska och upprepa. 
 • Andra varvet virkas puffarna i luftmaskebågarna. 
 • Vill du ha en enklare beskrivning till puffarna, gå in på

  http://www.chippzan.blogspot.se

  hon förklara så tydligt och bra hur man gör puffarna. 

 • Virka puffar till önskad längd. 
 • Tråckla sen garn i hålrummen runt hela mössan, dra åt hårt och fäst tråden 🙂 Klar att användas!!

Nu på börjar jag en halsduk med luva i Rustas MixGarn! Kommer bli jätte läckert tror jag 🙂

Tack o hej :). 

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s