~En snabbis~, ~Känslan idag~

Snart helg~

Morgondagen kommer gå till att handla.. Sara ska ju ha tjejmiddag här på lördag så jag måste fylla på förråden lite! Hon ska bjuda sina vänner på mina kyckling fajitas (stavning?) och sen tänkte jag köpa hem lite roliga smaker till sodastreamern och självklart snacks till kvällen! Ska förbi Rusta oxå. Har sett en matta jag blev lite sugen på, om jag lyckas finta gubben och övertala honom att den mattan nästan är ett måste! Faktiskt!! 

Idag har jag hunnit med att storstäda det äckligaste utrymmet i ett hem, nämligen toaletten!! Fy helvete vad äckligt det är! Kiss stänk, damm, äckliga fläckar, tops, papperstussar, tandkrämsfläckar i handfat osv… Så vansinnigt äckligt!! Men det är ett nödvändigt ont, det bara måste göras o det känns så skönt när det är gjort! Det blir som en fröjd att gå på toaletten 😬

Ebba fick testa sin mössa idag! 

 
Visst är hon väl för god den här lilla Snufflan? Gladare unge får man faktiskt leta efter!! Mössan i sig är söt, men tyvärr är Polly garnet från Rusta inget man ska virka mössa i! Snyggt= Ja! Men väldigt stickigt och oskönt.. Den kommer nog hamna på hyllan bara. Men hittade ett annat garn i lila,rosa,blått och vitt, melerat, och samma garn fast i beige,blå,vit virkade jag en mössa till Smasken i när han var mindre, och det garnet är helt underbart mjukt!!

  
   
Började med den ikväll, blir lite mönster på den oxå, gjort två varv stolpar, ett varv halvstolpar, ett varv korsade stolpar och har precis avslutat ännu ett varv stolpar! Självklart är det en vanlig resår på den, den här ggn på 8 lm. Den kommer bli bra!!

Mamma var förbi här några timmar på dagen.. Trevligt. Hon lämnade tillbaka formuläret hon skulle fylla i om mig, som Prima ska ha tillbaka på onsdag. Tjuvkika lite i papprena, och blev glad när jag läste vad hon skrivit om mig, egen text hon skulle skriva. Fast mindre kul att se hur hon kryssat mig. Tack o lov gällde bedömningen hur jag var som barn! Guud vad jag längtar tills att få veta vad det är för ”knas” på mig! Känna mig lite Johannig igen..

Nu lämnar jag dej bloggen för den här gången! 

Puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s