~En snabbis~, ~Förståelse~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Dag 3~

Imorgon ska jag lämna Max ensam på förskolan. Det känns inte bra. Fortfarande har ingen utav pedagogerna närmat sig honom en enda gång. Idag kom det dessutom in en vikarie som ställer fram het soppa i en glasskål på ett lågt bord!!! Trodde inte mina ögon.. Herreguud, det är en småbarnsavdelning. Vad hade hänt om ett litet barn sprungit fram och slitit tag i skålen och fått den över sig??? Nu hände just detta, men tack o lov tog det här barnet vattenkanna och hällde över sig, bordet, stolen och golvet. Tänk om det varit soppan..??!!?? 

En pedagog frågade idag Hur känns det inför att lämna imorgon?”. Jag svarade ärligt, det känns inte alls bra… Max kommer tro att jag överger honom. Fan vad ont det gör i mitt hjärta.. 

Nu till något helt annat! 

Jag är så arg, så vansinnigt fruktansvärt jävla arg!!!! Jag kan inte och Får inte gå ut med några namn något i min text, men jag måste få skriva av mig. Utan att ”sälja ut någon/några!!! 

En vän till mig, en nära vän, som jag haft så kul med, som är så rolig, har nära till skratt och alltid haft bra jobb och alltid haft sjyssta killar runt sig, har blivit utsatt för kvinnomisshandel under många år… Jag har inte vetat något, men haft mina aningar, inte just om misshandeln, men trott mer åt det psykiska hållet. Idag berättade hon. Visade bilder, som fick det att riktigt knyta sig i magen på mig och jag tror nästan jag fick lite kräks i munnen.. Jag är så arg på den mannen.. Han borde inte kallas man, han är en liten äcklig råtta.. Om jag fick göra precis exakt vad jag ville med honom, skulle jag sakta skala av hans hud, lager för lager, strö salt över hans äckliga blodiga kropp, spotta på honom, spruta upp senap i anus på honom och bara skratta åt fanskapet. Vilken feg råtta han är och varit. Han, som är så mycket större än henne. Han som väger det dubbla hon gör. Han som har barn ihop med henne, mamman till hans barn har han missbrukat och skändat. Hur kan man göra så? Jag fick så ont i magen å hennes vägnar, samtidigt så är jag så glad att hon äntligen berättade för mig. Att hon gått sin egen väg. Hon kommer att lyckas! Hon kommer leva resten av sitt liv hur nöjd och trygg som helst… För karma kommer bita honom i röven en dag och då jävlar kommer det att svida.. Göra riktigt riktigt ont? Jag är inte Hon, och jag mår dåligt och har ont i själen, tänkt då hur hon haft det… Fy fan var fega kvinnomisshandlare. 

Nä, nu måste jag försöka vända tankarna i mitt huvud och sova. Jag blev bara så upprörd och kan inte sova med det i mitt huvud. 

Godnatt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s