~Känslan idag~

Förvånad~

Det gick förvånansvärt bra idag att lämna Maxen. Han tittade lite ledsamt på mig när jag sa att jag skulle gå, och sa ”Nej nej”, men jag var så tydligtjag kunde med gråten i halsen, att jag visst skulle gå och han skulle stanna och leka och att jag kommer tillbaka snart.. När jag gick och kollade över axeln in på gården så sprang han mot sandlådan. Kändes okej ändå i hjärtat. Lämnade honom vid 10 ca och var tillbaka 14.35. Längre kunde jag inte vänta.. När han såg mig såg jag tårarna han höll tillbaka, läppen skakade och han tittade på mig och sa med darr på rösten ”Mamma mamma”… VAD JAG AVSKYR INSKOLNINGAR! Kommer aldrig vänja mig. Inte ens efter att ha skolat in tre barn känns det lättare. Aldrig kommer det kännas naturligt att lämna ifrån sig sitt barn på dagis.. Ändå är jag riktigt lycklig över att jag fått och kunnat ha Max hemma i 2 år och 4 månader innan det var dags för dagis. Det har varit helt underbart. 

Iaf, tog med hans springcykel när vi hämtade, och då blev han jätteglad!! Och när vi kom hem mös han och jag och busade och kramades. Min underbare älskade lille son! Tur att inte Ebba är speciellt svartsjuk av sig, hon satt i gåstolen medans Max och jag hade lite kvalitetstid tillsammans :). 

Innan vi hämtade Max hittade R en annons på blocket, bortskänkes, en benjaminfikus som var 2,40 bred & 2,00 hög! Den fick jag för mig att vi skulle ha. Ringde på annonsen, hämtade den. När vi fått in den i bilen efter ett jävla bök, kånk, svett och spännband och sopsäckar så fick jag kalla fötter.. Insåg att den var alldeles för stor för att kunna flytta in hos oss. Fast jag sett måtten och R försökt att visa på väggen hur stor den var, så tyckte naiva Hanna att den skulle passa skitbra hos oss. Men det var ju för fan et helt jävla t r ä d!!!! Då vi ändå hämtat den så körde vi upp den till mamma. Hon bor ändå i en 5 rummare, hon har plats. Vi ställde den utanför hennes ytterdörr. Det var ett riktigt roligt samtal jag fick av henne sen. Hon visste ju inget. Tänk dig att kliva ur hissen och in i en djungel på våningsplanet 😂. Hennes min måste varit obetalbar!!! 

Blev tacos till middag, det var riktigt länge sen, men inte speciellt gott för det.. Har svårt för den där kemiska smaken som kommer av pås-mixer. 

Nä, nu går ögonen i kors. Imorgon blir det eventuellt fruängsmarknaden en snabbis. 

Nu är det faktiskt höst. Snart kommer alla ljuvliga höstfärger. Längtar!!   
En glad kille på torsdagsmorgonen. Sprang till dagis med sin tomma ryggsäck!!

  

Saras skolfoto i år.. Så himla vacker min dotter💜

 
Tack o hej! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s