~Bara jag~

Baby fyllt 8~

Igår var det dags för första Aprillisen att fylla år. 8 år. På en dag kändes det som att hon blev mycket större.. Jag menar det verkligen, från 7 år till 8, det hände något under natten. Hon känns så mycket ”större” och ”tjejigare”..

Nästan så hon blev ”pre-teen” på ett dygn!

Hon fick en mobil av sin pappa, inte min smak alls, då jag tycker barn ska vara barn och leka istället för att stirra i telefoner. Hon gick sin första lilla sminklåda med 5 ögonskuggor, 4 läppglans & 2 nagellack. Och hon fick Barbien hon önskar sig i 1,5 år. Nya utsvängda jeans som hon oxå önskat sig, en adidasklänning. Hon var nöjd. Bästa är oxå att min mamma (mormor) alltid kommer & gör tårta ihop med födelsedagsbarnet. Det är något barnen verkligen älskar. De får handla, välja dekoration, vispa grädde och fixa tårtan med bara mormor. Något jag värdesätter mycket. Det är såna minnen barnen kommer älska att ha. Inte presenterna i sig, utan tiden, skratten med mormor och tårtfix! Tack mamma ♥️

Baby 8 år
Den här barbien hon önskat så länge. Hon fick 2, en av mig & en av mormor.
Älskade trollungen..
Allsång för henne
Hipp hipp hurra

En lugn och fin o lagom födelsedag.

M har sovit hos en kompis från fotbollen inatt, och de andra två trollen lät mig sova lite längre imorse. Första sovmorgonen på säkert 6-7 veckor. Helt magiskt & så skönt.

Igår pratade jag med NorrlandsBlondie i telefon i 2 timmar & 45 minuter. Tacksam för att hon tar initiativ att ringa. Jag själv är verkligen så bortkopplad från allt, har så mycket att jobba med i mitt liv. Helt underbart att prata med henne! Saknar henna mycket & hoppas att 2023 blir det året jag kan ta mig dit & hälsa på!

Nä, nu är det dags att göra klart det som ska innan ny vecka! Fyllt i almanackan för April månad med möten, läkarbesök, matcher, träningar, tider skola, idrott, med mycket mera!

Ha en fin söndag ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s