~Bara jag~

Så himla ont~

Jag är så less på smärtan i nacke och axlar, överarmar och ryggen. Så trött på att alltid vara spänd och blir bara allmänt irriterad och sur..

Att ha ont i ryggen är ju typ vardag, med tanke på diskbråcket. Det är inte en rolig smärta, men levt med den så pass länge att den blivit en ”del av mig”..

Men nacken, axlar & armar har kommit efter att Ptsd’n triggades igång för ca 9 månader sedan. Och just nu värker det konstant från höger skuldra ner i överarmen och upp i nacken till hårfästet. Känns obehagligt och gör sjukt ont naturligtvis. Försöker göra ”snälla” övningar, som att vrida på huvudet mm, men än så länge känner jag inte någon förbättring..

Har plockat i ordning i mitt och barnens tillfälliga rum. Bäddat ihop bäddsoffan, dammsugit, plockat ur sängkläder då jag ska tvätta 15-19. Kört ner täcken & kuddar, kläder till deras pappa. Ska köra ner mera kläder när jag tvättat klart. Förhoppningsvis är de klara med stambytet hos oss lagom till att jag ska ha barnen om en vecka och då hoppas jag att få flytta hem!! Tänk att jag bott ca 10 veckor inneboende hos min mamma, och haft barnen här varannan vecka? Jag förtjänar fan medalj för att ha stått ut! Och då syftar jag inte på barnen ….. 🥶

Det ska bli skönt! Att få komma h e m! Lagom till att snart få börja julpynta! Jag och stora S har även planer på att måla om lite. Speciellt i M, N & E & Lilla S rum. De ser ju förjävliga ut, med tanke på att tapeterna suttit i ca 25 år, utan att de renoverats om. Och det är extremt fula hål och skador på tapeterna. Så jag tänker att vi spacklar och slipar och målar över. Delvis nu när vi kommer ha så fint badrum och vc, nya kontakter och lysrör/lampor i köket, då kan det vara kul om man slipper kräkas så fort man kliver in genom ytterdörren och se ful gula tapeter det första man ser! Hallen har jag iof tänkt att tapetsera, men sovrum ska målas.

Ska be Ryggraden hjälpa till! Ju fler desto roligare! Och kanske snabbare! Stora S kan säkert ta dit någon kompis som vill hjälpa till med!

Fan vad jag längtar hem! Mammas lägenhet är ju så himla kall! Hon vägrar använda elementen, då kan ju hennes älskade blommor dö, och tätningslisterna runt varenda fönster är typ borta, så det blåser ordagrant storm genom fönstren. Jag brukar inte vara den som fryser, men här ”hemma” går jag konstant med byxor, strumpor (raggsockor) tjocktröja, gärna luvtröja.. Jag ligger helst under en filt eller mitt täcke. Mina fötter är isbitar.. Nästan tur att jag ska tvätta nu, då blir jag lite varm..

En timme kvar innan tvättstugan ska äga mig i några timmar!

Ta hand om dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s