~Bara jag~

Vad är det pinsammaste du gjort?~

Sista tiden har jag skrivit ganska mycket som varit lite djupt och inte så roligt. Men idag ska jag skriva om vad för pinsamt jag gjort! Lämna gärna en kommentar med något som du varit med om 🙂

Det här hände i somras. Det var när det var så vansinnigt varmt ute. Jag var barnfri (obviously) och klockan var strax efter 19.. Jag och en kompis hade varit och badat på Sätra badet och satt och drack lite vin på hennes balkong. Då ringer en annan kompis, som var o grillade nere vid vattnet och frågar om jag kan åka till bolaget och köpa en whiskey.. Jag hade ju druckit så det var ju inte läge att köra bil. Men då skulle han betala en Uber åt mig om jag hade lust.. ”Självklart” sa jag.

Sagt o gjort, bokar en uber som ska komma inom bara 5 minuter. Jag och kompisen slänger på oss skor och springer ner för att möta upp bilen. Hade kollat i appen att bilen skulle vara vit.. Den stod på gatan vid infarten redan och vi rusar fram, jag slänger mig in i framsätet, hon bak, och jag (lite påverkad och fnissig) vrålar; Gasen i botten till bolaget i v-berga.. Du får bra dricks om jag hinner dit innan 19:50”

Föraren tittar på mig.. Flinar.. och svarar: Öö, jag bor här, jag ska köra in framför porten och bära ner min trasiga diskmaskin..”

Jag lovar, det blev knäpptyst i bilen. Det här vart så himla pinsamt!! Så jag bara säger, men fan, jag måste hinna till bolaget innan de stänger. Kan du köra ändå? Du får betalt????

Egentligen borde ha ju sagt ”kliv ur bilen”, men han säger; Ja visst, har ingen brådska med tvättmaskinen..

Så han kör oss till bolaget, väntar på oss, kör hem oss. Han bokade även av min Uber så jag inte skulle behöva betala även för den..

Sedan utbrister min kompis; Ja, men du är ju *—-* som bor i porten bredvid??

Kan ni fatta hur mycket jag har skrattat åt det här.. Sånt här lyckas bara jag med. Slänger mig in i en främlings bil men lyckas ändå få skjuts till bolaget.. Nu hälsar vi glatt när vi möts ute, han med ett finurligt flin på läpparna, han måste trott vi var galna! Men jag fick veta en del om honom, han hade ganska nyligen gjort slut med sin pojkvän, skulle snart fylla 30, tyckte det var skönt att vara singel och skulle ut o resa till hösten!

Lärdom; Dubbelkolla bilmärke och registreringsnummer INNAN du hoppar in i din bokade uber!!

Jag kommer skratta åt det här så länge jag lever.. Jag undrar hur jag skulle reagerat om någon kastar sig in i min bil och vrålar ”Full gas till bolaget” 🤣

Vad har du gjort för pinsamt? Dela gärna med dig ♥️ Alla behöver få skratta lite ibland!

En annan grej, lite halv pinsamt iaf, var igår kväll. Jag väntade på leverans från Apotea. Och i en box jag prenumererar på, smink & huvård, hade jag några dagar innan fått ett serum från Mannakadir för ögonbryn och ögonfransar. Det står att det ska appliceras rikligt, blir vitt i början men blir helt transparent när det torkat. Så jag kladdar på det här & glömmer bort att det sitter där. Så kommer min leverans. Jag öppnar. Budet bara stirrar, ser fan livrädd ut, jag försöker bara vara trevlig, visar körkort osv. Efteråt tycker jag han betedde sig skumt. När jag senare går på toa och ser mig själv i spegeln, så fattar jag varför stackarn såg så besvärad ut..

Serum från Mannakadir

En sak är säker, serumet blir INTE transparent!! Man fortsätter vara vit tills man torkar bort det. Och sover man med det så är man grå/vit runt ögon & bryn när man vaknar.

Lärdom; Använd ej om du ska ut eller väntar leverans! Används med fördel endast till natten och tvättas bort på morgonen!!

Jag skulle kunna skriva om vad jag och min bästa vän har gjort i tonåren, men jag skulle börja skratta så satans mycket att jag aldrig skulle kunna skriva klart.

Hoppas ni uppskattade lite oseriösare inlägg, och som sagt, jag vill gärna veta vad Du gjort för kul och pinsamt! Lämna annars en kommentar till din blogg/hemsida så kan jag kolla in där. Om Du väljer att skriva ett sånt här inlägg, länka tillbaka till min blogg ♥️ En Divas Blogg!

Tack så hjärtligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s