~Bara jag~

Falska människor~

Kan hoppa upp och sätta sig på en stock och snurra.. Vet inte om det där är ett talesätt som är riktigt formulerat, men jag känner så just nu.

Man tror att man kan lita på någon. Man pratar om mycket i förtroende. Lär känna varandra och har så mycket gemensamt. Sedan sker ett misstag, man ber om ursäkt och allt är bra… Trodde jag..

Människor som inte vågar säga exakt hur de känner eller tycker är faktiskt falska. Det är falsk marknadsföring att inte vara ärlig om hur man vill ha det och hur man tycker. Det slutar bara med ilska och att båda parter blir irriterade och besvikna. Det blir onödiga konfrontationer.

Jag ger upp. Jag orkar inte med omogna människor som endast ser en ljusning i att leva i en virtuell värld & aldrig ta tag i den riktiga världen. Som isolerar sig i sig själv och endast kan prata med de som egentligen bara utnyttjar dig..

Igår hade Sigge 5 års kontroll på BVC. Han är redan 120,5 cm lång! Alla kontroller utan anmärkning och fått sin vaccination. Lille-skrutten! Min lilla bebis är inte så liten längre.

Idag ska jag ringa till Lilje-ortopedi och se om de fått in remissen gällande ganglion’et. Vill verkligen ha bort den där jävla knölen..

Bilen är på verkstad så det blev att gå till dagis o skola idag. Tack o lov var det 10 grader ute, så slapp vi frysa ihjäl. Zirpan fick en ordentlig första promenad iaf 😂 Ja, och jag med, haha.. Skönt när man kommit hem och får dricka kaffe. Ska ta en kopp till, sedan en shake & förhoppningsvis orka in i duschen. Passa på innan barnen kommer hem.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s