~Bara jag~

Svetten rinner~

Önskar det var pga träning eller annan fysisk aktivitet…. men icke!!

Jag har städat. Dammsugit och skurat golv och dammsugit soffan. Så vansinnigt skitigt, så vansinnigt svettigt. Skönt när det är klart givetvis, men nu står ett enormt berg av disk och blänger på mig varje gång jag går förbi köket. Finns en lösning på det!!! Jag går inte genom köket 😂

Haha, nä, ska ta hand om disken, men inte nu. Ska förbi Lidl och handla lite inför veckan med barnen, väntar bara på att mamma ska komma hem så jag får lite sällskap.

En av mina favorit serier har äntligen släppt säsong 3, BONUSFAMILJEN, på SvtPlay. Rekommenderas starkt! Både rolig, fin, hög igenkänningsfaktor, sorglig, aktuell.. Se den bara!!

Hela helgen har varit ett stort kaos av känslor. Jag har gråtit konstant känns det som. En vän sa en gång till mig

Det finns en första gång” att gå igenom ”händelser, dagar, högtider osv Ensam efter en separation, och det är viktigt att man låter sig själv ha den Där ”Första Gången” ensam”

När hon sa det lät det bättre än hur jag lyckades formulera mig nu, men jag vet att detta stämmer så bra. Det är bara extremt svårt att faktiskt gör det. Men det är nog en del av resan mot att hitta sig själv och är ett nödvändigt ont att genomgå. Så bara att kämpa på.

Tänk att min lilla bebis fyller 5 år i helgen!! Min lilla yngsta kille! Sanslöst så fort det går! Jag är så glad att han fyller under mammaveckan! Så nu måste jag börja fixa inför hans födelsedag! Min minsting! Mitt sista barn! Och det kan jag med garanti säga att han är det! Jag är så nöjd med mina ”Fem troll” och önskar inte flera barn. Jag är välsignad med de jag har, och ska göra mitt yttersta för att de ska växa upp till trygga, älskade och stabila individer.

Nu ska jag glo lite mera serie!

Hej svejs ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s