~Bara jag~

Hösten är här~

Med förkylningar och allt vad det innebär

Jippie, hann bara komma hem från en underbar utlandsresa med så mycket skratt och god mat, sällskapsspel, promenader, bad och så många fantastiska minnen för resten av livet. Minnen med så mycket glädje som jag kommer titta tillbaka och leva på länge. När hösten nu är här, när jag känner mig lite låg, då kommer jag att ta fram dessa ljuspunkter från Gran Canaria och Playa del ingles och bara le.. Jag hade en väldigt mysig vecka!

I fredags var jag på kräftskiva! Säkert den enda kräftskivan för i år. En väldigt spännande blandning av människor, den ena mera annorlunda och unik än den andra. Men kul var även det!

I söndags kom jag återigen hem till mina barn! Efterlängtade små ansikten och varma kramar av mina små troll! Vi satt mest tillsammans o kolla på tv och pratade! Och åt godis 😆

Idag blev det vabb.. Alla tre små är förkylda med nysningar, hosta, feber och röda kinder! Ungefär som varje år vid skolstart! Dessutom med ytterligare 1 litet skolbarn! Ebba gjorde entré i 6 års för bara 2 veckor sedan och är redan förkyld! Max är det likaså och Sigge med. Noel kom hem med huvudvärk men efter en Alvedon, lite vila i vatten så mår han iaf bättre. Så här har vi bara suttit inne idag. Barnen fick massa skojiga leksaker från grannarna på 4:an igår så de har underhållit sig själva med nya saker. Jag har tvättat och legat på soffan mest faktiskt. Pratat i telefon med PBM, MM osv. Fått lite praktiskt gjort om man säger så. så den ”friskaste” här är Sara.

På onsdag börjar utredningen på PBM, var tvungen att boka om idag pga barnen, så då flyttade vi även tisdagens tid. Så, snart, sätter även den biten fart. Ska bli skönt att komma dit, förhoppningsvis blir det som jag vill oxå..

Nu blir det att kolla tv med trollen, innan sängen ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s