~Bara jag~

”Bitch is back”~

Vad menar jag med den rubriken…? Faktiskt ingen aning. Att jag är en bitch är ingen nyhet, jag tycker heller inte att ordet Bitch behöver vara så negativt riktat. Att vara en bitch är för mig positivt. Jag tycker att en bitch är en stark kvinna med tro på sig själv och som inte är rädd för att stå upp för sig själv och vad hon tror på. Det är inte att vara elak mot andra, att säga elaka saker, eller käfta emot utan anledning. En bitch ska veta vad hon vill, tro på sina egna ord, våga säga ifrån och inte vara rädd för att vända ”andra kinden till”. Det är en bitch! (för mig)

Vad är en bitch för dig? Triggar ordet dig? Varför i såfall?

Det är som ordet Diva! Jag älskar ordet Diva! Kanske därför min blogg heter ”En divas blogg” för all kvinnor med karaktär och tro på sig själv är Divor. Jag tycker det är vackert att bli kallad Diva och när jag kallar en annan diva så gör jag det med ett positivt budskap. Diva är kvinnligt för mig.

Vad tycker Du om ordet ”Diva”?

Däremot finns det ord jag bara avskyr som ofta riktas till kvinnor. Som ordet Fitta & Hora, det är två ord som missbrukas så sjukt mycket och jag bara hatar att höra de orden. För det första, detta borde alla tänka på, ordet Fitta är ett slang för kvinnors könsorgan. Kvinnans könsorgan ger liv. De kvinnor som väljer att få barn, ger liv genom vår vagina. När människor använder vårt könsorgan som skällsord är det så jävla lågt och vidrigt. Vi kvinnor ”sitter” på det vackraste och viktigaste som finns och när folk missbrukar vårt kön blir jag tokig. Vi ger och får njutning av det, vi ger liv genom den. Börja respektera vårt underliv! Såklart springer jag inte runt och skriker kuken så fort jag får en motgång eller blir sur heller. Varför skulle jag ens vilja förnedra mig n mans könsorgan? Vad är det för fel på ”Aj som fan” Helvete” Jävla Skit” ”Ajsan”??? Det sista har jag uppfunnit själv, då mina barn gick runt och sa ”Aj som fan” lika ofta som vissa säger Hej, så då sa jag att Ajsan. Är en förkortning av Aj som Fan! Det funkar. Nu när någon svär så kommer barnen och säger ”Fy, man säger AJSAN!”

Språket är hemskt nu. Lyssnar på min 14 åring ibland och får rysningar av hur han och hans vänner pratar. Det är så vidrigt och jag fattar inte varför de pratar så grovt med varandra? Det ligger såklart hos föräldrarna. Vi måste bli bättre på att fostra språket hos våra barn.

Oj, vad jag snöade in på ord nu.. Det är som att orden bara rann ur mig när jag började skriva. Så idag blev det att vara irriterad på hur folk missbrukar könsorgan i ord.

Nu ska jag börja min dag med att åka runt o lämna barn, hämta en kompis till N & köra dom till skolan. Sen hem och packa mina saker för att lämna över till barnens pappas.

Jag ska träffa en underbar människa som alltid får mig att skratta och må bra. Precis vad jag behöver just nu! Sug på en du…. 🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s