~Härligt~

21 mars 2021~

Idag är ingen vanlig dag, det är Victors FEM års dag! Hipp hurra söta killen!

Tänk, för fem år sedan så såg jag när du gjorde entré på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Det är ett minna jag värdesätter så mycket och bland det häftigaste jag upplevt. Förutom att själv föda barn så kommer på andra plats att se ett barn födas. Det är så himla coolt! Och jag är evigt tacksam Victors mamma & pappa att jag fick dela denna mäktiga upplevelse med er.

Victor & Mamma Kåka

Så stort grattis älskade lilla pojke på din stora fem års dag! Hoppas snart kunna träffa dig och dina syskon, mamma & pappa! Jag saknar er alla massor 💙

Så, förutom att det är Victors dag, har det blivit en skön städsöndag här hemma. Dammsugit, dammat, skurat luckor i kök, skurat golv, tvättar, vikt in rentvätt. Det är en befriande känsla när det blir färdigt. Känner av träningsvärk i mina lår idag. Det tog hårt att sitta på huk i typ 3 timmar o skruva ihop IKEA möbler igår. Saknar träningsvärken litegrann, minns när jag tränade som mest, att helt plötsligt slutade värken komma, då ville jag pressa mig lite extra för det är skönt att känna att kroppen fått jobba lite. Just idag känns det mycket i framsida av lår och i ryggen. Ryggen är nog för att jag lyfte helt fel, så den värken är mindre härlig.

Det blåser mycket ute, Tezzla fick typ ”mittbena” i pälsen när hon skulle ut på ballen med mig, såg så roligt ut. Hon höll nästan på blåsa bort. Imorse var jag uppe tidigt. Redan klockan 8 var jag ute och rastade Ziri. Då var M & Lilla S i köket och skar upp blodapelsin. R har sovit i N’s säng inatt så hon låg där inne o vråla åt sina brorsor att vara tysta, hon skulle sova länge.. Stora S slockna på soffan igår och där vaknade hon när syskonen drog igång den här söndagen.

Jag började kolla på en ny serie på SVT Play igår, efter tips från min älskade Frusemus, som även tipsade mig om Tunna Blå Linjen, denna gång var det EXIT hon tipsa om. Vilken vidrig serie. Handlar om äckligt rika människor (män) som vart miljonärer redan som tonåringar. Aldrig behövt visa hänsyn, deras pengar har skyddat dom hela tiden. De är såna jävla vidriga äckliga svin. Mot sina Fruar, mot alla kvinnor, mot alla människor. De har så vidriga värderingar att det är snuskigt. Serien är uppbyggd av riktiga mäns liv. De har berättat om sina pengar o sina liv, sen har de gjort en serie av deras sanning med skådespelare. Absolut sevärd, men deras attityder och människosyn är rent ut sagt vedervärdig. När jag ser serien inser jag att pengar är inte det som gör en lycklig. De här männen är så ensamma, sunkiga och smutsiga varelser. Och har Du inte sett Tunna Blå Linjen så se den omedelbart! Fantastiskt bra serie om polis n i Malmö!

Börjar bli dags att tänka ut vad vi ska äta ikväll.. Jag hatar verkligen att laga mat. I fredags käka vi kebab med ris. Det var jätte gott och gick hem hos barnen. Igår blev det thai från Solberga. Och idag vet jag inte vad jag ska orka fixa ihop. Det är så sjuuuukt tråkigt att laga mat och äta mat.. Jag är i en period när allt med mat bara är tråkigt. Men tyvärr så måste man ju äta.

GRATTIS TILL UNDERBARA KILLEN VICTOR PÅ FÖDELSEDAGEN FRÅN HANNA OCH KUSIFINERNA!!!

Puss puss Jojo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s