~Bara jag~

Lite positiva besked~

Gällande endast mig själv! Jag har verkligen fått en ordentlig utdelning av min träning. Som jag skrev förut har jag kommit under 80 på vågen, men det häftigaste resultat är dock alla centimetrar jag minskat. Det är där jag ser och känner skillnad. Jag kan ha på mig ett par jeans jag köpte för 4 år sen som jag aldrig kunde använda, fick diskbråcket då och efter det gick jag stadigt uppåt i vikt.

Testade de idag. Nu är de nästan förstora 😳

Men känns ändå ganska coolt att ha jeans. Jag som hatar jeans annars.

Nu blev det lita halvdålig bild där i profil. Byxorna är som sagt för stora i midjan så de sticker ut och ser ut som att jag fyller ut dom, vilket jag inte gör.

Spelar ingen roll, egentligen, det som däremot spelar roll är hur mycket bättre min kropp mår, även om jag troligtvis aldrig slipper ryggvärken helt, så mår jag ändå bättre, orkar mera, känner mig lite gladare och mycket starkare. Nu behöver jag bara fortsätta träna och försöka omvandla ”lösfettet” till lite muskler. Så det blir lite ”fastare” hud.

Men jag är stolt! Väldigt imponerad av mig själv. Trodde aldrig det här om mig själv. Att jag skulle orka fullfölja min motionsplanering och cirkelträning!

Bra jobbat Jojo!!! Nu kör vi lite till!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s