~Bara jag~

Mensig Jojjo och tungt kvällspass~

Denna kombination är inte bra. Jag åkte hem från jobbet & var arg. Arg på riktigt! Är det något jag bara avskyr så är det att bli ”tagen för given”! Att någon kan tro att jag inte reagerar eller känner när jag blir fel behandlad.. Jag trodde inte att jag skulle vilja gå eller behöva & prata med Å igen ganska snart igen, men på tisdag blir det så.

Och är det något jag avskyr så är det självgoda människor som tar på sig offerkoftan vid minsta motgång och förstorar det till värsta grejen.

Det är svårt att förklara utan att skriva alltför personligt, därför väljer jag att Linda in mina ord. Jag vill inte vara en bitter människa. Men under mitt första år i vården har jag ALDRIG klagat eller gnällt om kollegor. Jag har försökt att ha egna åsikter och inte lägga mig i andras konflikter. Så kommer jag att fortsätta fram över oxå, men nu känner jag mig själv utsatt och har märkt vad andra menar. Jag har inte varit ”blind” innan eller gått med skygglappar, men jag har inte själv blivit taskigt behandlad under ett arbetspass.

Nä, fy fan, jag är helt slut efter en kväll på jobbet. Visst kan det vara mycket att göra, men jag har alltid haft turen att ha bra stöttning, så kändes det inte idag.

Morr!! Bara MORR!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s