~Bara jag~, ~Helt Galet~

Så jävla ARG!!!~

Alkohol är ETT gift!! Det tar bort varenda mänsklig cell och fungerande hjärnverksamhet hos människor och lämnar kvar ett skal som tar DUMMA beslut och skadar andra!! Jag vet då jag själv varit det Dumma skalet!!

Den här gången gick hon bara för jävla långt! Och De två ihop, NEEEEEJ, inte alls bra kombo! Två människor som knappt sagt bu eller bä till varandra på 21 år, har nu inom loppet haft ”två” seriösa samtal!! Förra gången kom R hem och dumpade mig efter att han och M haft ett så bra och fint samtal! Under hela Samtalet det tog att dela på en platta öl!! Wow!

Nu skulle han ”låna 3 öl” och fastnade där sen kl 19.00. När jag ringer M och frågar vad de gör säger HON att de diskuterar mitt äktenskap. HON vill att vi ska lösa det här… H O N !!!!!!!!!! Ursäkta mig??? Vem fan är Du att ta en diskussion med den jag är gift med om vårt förhållande NÄR NI BÅDA DRICKER ALKOHOL och grunden till många problem är just den här JÄVLA alkoholen!!!!! Hur fan kan hon gå bakom min rygg och ta ett samtal med honom, ett samtal jag knappt själv haft tiden att ta???? Hon tycker att Hon ska vara barnvakt så vi kan prata!!! Öhh.. Tack men Nej Tack!

Snälla söta M, du har precis gjort allt så mycket enklare. Du har berättat för honom vad jag sagt till dig i FÖRTROENDE, och nu ”vet han hur det ligger till”.. Så Tack så jävla mycket för att Du Vill Laga Mitt Äktenskap! Verkligen! Tack!!

Att dessa två, så förbaskat olika människor ALLTID lyckas hitta varandra och bli sååå ”nära” varandra, de förstår varandra till 100% & uppskattar varandra och tar och löser sina diskussioner bäst med kompisen ALKOHOL!

Jag tycker att ni TRE kan flytta till en koja i skogen och fan flytta ihop och sitta där och dricka er fulla, lösa alla verklighetens problem, lösa världssvälten, lösa grunderna och hitta botemedlet för cancer, i er jävla koja i skogen, så kan allmänheten gå till er om goda råd och betala med några Öl eller lite sprit.. Ännu bättre, R kan lösa problemen med sin hustru i sin koja, M kan lösa alla hennes dotters problem genom att berätta allt som hon gav dig i förtroende.. Så nu är lyckan gjord! Ordningen återställd!

Till M- Bella, du har precis knäckt det sista i mig där jag litade på dig! Jag trodde MIN mamma fanns för MIG! Att JAG ska kunna prata med dig om allt. Även om jag känner mig osäker i min relation, osäker på om vi ska fortsätta ihop som ett par eller bli särbos, och jag väljer att berätta för dig, då jag inte har så många att prata med, så väljer du helt kallt att berätta allt för den jag är gift med? Hur tänker du???? Och jag vet att du inte vill att jag & R separerar, men är det verkligen DU som ska tycka och tänka i den frågan? Är det inte upp till mig vilket val jag gör att Du ska acceptera och finnas bakom mig i det här.

Du har förstört precis allt! Du har förnedrat mig, sänkt mig, räknat bort vad jag känner och tycker för din egna egoistiska vinning.

Men är han så viktig för dig for du mer än gärna ta hem honom till dig. Ni kan supa skallen i bitar ihop och lösa världsproblemen.

Jag trodde du var med mig. På min sida. Nu vill jag aldrig mer prata med dig. Kommer inte yppa ett ord om mina känslor för dig.

Hoppas ditt övertramp var värt det! Hoppas ölen smakade godare när ni fick varsin ”suparkompis”.. Ni passar varandra som handen i handsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s