~Bara jag~

Äntligen på väg~

Så himla skönt att jobba idag efter hela tre dagars ledigt! Det har varit sjukt tråkigt att ”bara” vara hemma. Hur sjukt är inte det??

Jag trodde nog aldrig jag skulle älska att jobba. Eller älska att kliva upp tidigt och åka tunnelbana till mitt jobb. Så himla förvånad över mig själv faktiskt. Men nu kan jag verkligen förstå dom som säger så.. Den känslan är ”på riktigt”.. Man kan älska sitt jobb. Man kan ändra hur man tänker.

Jag fick igår höra ”att det här är mitt nya jag” , alltså det är ju fortfarande Jag, men med helt nya åsikter och tänk. Och framförallt GLÄDJE!! Jag känner mig gladare nästan jämt! Jag mår bättre, jag sover ganska bra.. Och visst är jag trött. Väldigt trött, men på ett väldigt skönt sätt. Utmattad med ett leende på läpparna!

Kan ärligt säga att dessa tre dagar hemma har varit hemska. Jag har känt mig uttråkad, rastlös, omotiverad, lat & kände snabbt av ett sämre psykiskt mående.

Tänk att ett arbete som man verkligen VILL arbeta inom kan förändra en människa så?!? Iaf mig..

Nu jobbar jag dag idag och imorgon, sen ledig i helgen. Nästa vecka jobbar jag Må-onsdag sen ledig…. i hela 8 dagar!!! Hur ska det gå? Jag får försöka boka in lite fika och umgänge med någon som vill.. Kanske passa på att höra en riktig storstädning hemma oxå.

Här är jag iaf! Lyckligare än på länge!

Jo, idag är första dagen jag ska gå helt självständigt! Min inskolning är över! Spännande och skitläskigt!!!

Ha det fint nu.

Kram Divan Joso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s