~Bara jag~, ~Känslan idag~

Trivs så bra~

Har fått praktik inom Hemtjänsten i vårt centrum. Redan dag ett kände jag att jag verkligen gillar hemtjänsten! Det var något helt annat än att jobba med Demens. Det här är roligt, uppskattat och kunderna är glada och trevliga.

Blev erbjuden arbete och jag tänker faktiskt hoppa på och arbeta timmar för dom! Lite extra pengar och jag får en bättre arbetslivserfarenhet och jag kommer enklare förstå kurserna när jag faktiskt får praktisera yrket fysiskt.

Imorgon är det dags igen, 7.45 möter jag min handledare. Hon är så glad och härlig!

Igår hälsade jag på hos Bettan.. Hon och Micke flyttar imorgon upp till Luleå. Hade lite avskedsprat igår. Kommer sakna henne även om vi inte träffas jämt. Men hon finns där ändå, på ett hörn hela tiden. Men jag är så glad för deras skull ändå! Att de hittat rätt… Evelina har redan lagt till en norrländsk dialekt, så sött!

Nu ska jag bryta mina studier med noveller och böcker inför prov nästa vecka, ikväll tänker jag nog läsa lite om psykopaten Christian Silfverbielke! Att böcker som emellanåt är så råa och vidriga med handlingar utförda av en så äcklig, manipulativ psykopat kan vara så himla bra! Det är sjukt! Men rekommenderas..

SovGott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s