~Känslan idag~

Känns så bra~

Just nu känns livet bra. Jag känner att jag trivs där jag står i livet just nu.

Jag älskar min APL inom hemtjänst. Älskar allt som kunderna har att berätta och vet. Deras livshistorier är helt otroliga. Och vilka minnen de har, vad de har sett och upplevt saker som jag bara kan drömma om.. Eller ha mardrömmar om. Krig har vissa minnen av, andra minns resor till spännande ställen med så mycket information om platser och händelser som inte jag någonsin kommer att uppleva. Det är helt otroligt givande.

Nästa vecka har jag proven i svenska. Hoppas innerligt att det kommer gå bra. Det har varit svårt med tre kurser på en o samma gång, men samtidigt väldigt spännande.

Nu är vi på landet, full rulle såklart, så nu ska vi rasta barnen ordentligt!

Ha en härlig lördag!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s