~Bara jag~, ~Känslan idag~

Magsjuka gånger 6~

Helvetes jävla äckliga magsjuka! Vi är fan förföljda magsjukebakterier! Så jäkla less nu!

I onsdags blev Max hemringd från dagis med magsjuka. På torsdag morgon kräks jag o ligger sen däckad med Max här hem.. Sent på fredagskvällen började Ebba kräkas. Och på lördagen insjuknar Sigge. Måndag fm insjukna Sara och imorse Noel. Vi har haft det i en vecka nu men än kan vi inte räkna med att ”faran” är över. Nu ska det gå 48 timmar utan symtom av magsjuka eller diareer. jippiekayejmotherpiiiiiiiip!!!!!!

Vi låge hela jul och nyår med magsjuka. Dessutom har Max & Ebba haft en mindre släng av det i februari, och nu hela påsken. Vågar man gissa på vad vi har till midsommar??

Annars händer massor just nu, det är skola och studiebesök, det är castingen som är framflyttad, det är massor med barnen, det börjar äntligen likna vår ute, och det är massa små aprilbarn som fyller år!

Ebba fyllde 3 år i söndags. Hon hade feber och var matt och sänkt på sin födelsedag men verkade ändå stadigt nöjd med sin dag. Vi gjorde vårt bästa av situationen.

Hon var nöjd och glad ändå. Ska fira henne mer när vi firar alla prillisarna samtidigt. Nu blev det ett mindre firande. Snart är det Noels tur. 11 år.. Herrejesus alltså. Och i maj ska jag och Sara till Ullared och fira hennes 15 års dag. Sen är det bara Smarre kvar i april. Sjukt att 4/5 ungar är födda samma månad. Vi lyckades verkligen med att inte planera 😂😂

Ligger här i valet o kvalet om hur jag ska göra imorgon.. Just med tanke på att magsjuka är så jäkla smittsamt. Vill ju inte riskera att smitt någon i klassen, heller inte någon på StocC, där kan det jobba många med funktionsnedsättning och hur sjysst är det att smitta någon med den här skiten? Inte alls tycker jag..

Så jag känner mig väldigt splittrad just nu..

Ska väl kanske iaf ta o försöka sova på saken kanske.. Ha det fint!!

Kram

2 reaktioner till “Magsjuka gånger 6~”

 1. Inte roligt det där med magsjuka. Tycker så synd om er som har åkt på allt vad sjukdomar heter. Hoppas nu på bättre tider för er ❤️. Å får du åka till stocC? Skulle oxå vilja åka dit och kolla på allt. Har hört så mycket om det nu under de här olika kurserna som jag har gått tanke på Simon.
  Här hemma håller jag på med min j-val företagsekonomi som jag knappt förstår mig på, men det ska nog klarna upp innan kursen e slut. Det som e jobbigaste är att plugga när man har barn hemma. Ja då menar jag de två stora som har sitt påsklov. Men massor av kramar och pussar från mig till bara dig. ❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Hejsan! Kul att du kommentera, lite oväntat 🙈 Ja, nu följde inte jag med till stockk jag var ju sjuk, men de har öppethus i deras visningslägenhet, kanske du och jag skulle kunna åka dit tillsammans? Jag i utbildningssyfte och privat och du i privat syfte? Vad tror du om det?
   Jag förstår att det är svårt med barnen hemma. Jag lyckades sätta mig 20 minuter igår och skicka in min sista i Spec ped och hoppas bli godkänd. Har haft noll motivation att studera nu när vi bara är sjuka hela tiden.. Men, imorgon är det skolan igen och det ska bli skönt och kul. Ska börja med Vård o Omsorg och snart dags för praktik oxå 🙂

   Puss tillbaka till BARA dig ♥️😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s