~Bara jag~, ~Känslan idag~

”Vabars”~

Det har tagit över med sjukdomar i Mars nu senaste åren.. Kan det bero på hur vi förstör KLIMATET och MILJÖN här i vårt land och övriga världen? Det kanske är dags att verkligen vakna upp och inse vad vi gör mot vårt jordklot.. Våra barn ska ju faktiskt växa upp här, men som det ser ut nu så kommer våra barns barns barns barnbarn kanske inte ens kunna andas luften längre alls utan måste gå runt med masker eller tuber..Hemsk jäkla tanke..

Fick gå till vårdcentralen idag med Sara. Hon har inte blivit det minsta bättre sen hon började med penicillin i lördags. Hon fortsätter ha hög feber, vara medtagen, äter inget pga halsont, kan inte sova för att hon nu är så täppt i näsan och hostan stör hennes sömn. Vår husläkare är så himla noggrann. Kollade, kände, klämde, kollade runt bland alla symptom för vad/varför hon inte blivit bättre. Sara har nog halsfluss, men hon kan ha körtelfeber så nu ska jag ”hålla koll” på hennes körtlar och avgöra om hon behöver träffa läkare igen, hon kan även ha influensan.. (jag hoppade uska utbildningen och gick direkt till Läkare 👀) Jag sa till snabbts TT hon är ju vaccinerad mot flunsan, men fick till svar att vaccinet inte hjälper årets influensa. Vaccinet som gavs innehöll ”typ” vaccin för influensa ”A” och den som kommit heter influensa ”B”… SUCK för fan!!!!!

Hon fick även Lephenton utskrivet mot hostan, något ”munvatten” hon ska gurgla innan hon planerar äta som bedövar svalget och halsmandlar, ny nässpray och så köpte vi Zyx istället för Strepsils som hon haft innan. Strepsils funkar inte på henne. Idag fick hon i sig pytte pytte lite iaf till middag. Typ det första hon ätit sen i söndags. Nu håller vi tummar o tår för att det vänder för henne. 🙏🏻

Jag har gjort något heltalet. Ansökt till ett program och ska nu på Casting för det! Livrädd och spänd, allt på samma gång, även om att bara för att jag lyckats bli kallad till Casting, så inte behöver det betyda någonting, egentligen. Men sån är jag, impulsiv och jag får för mig något och då bara måste jag genomföra det. Och såhär långt 🤪 är jag mycket nöjd med min prestation, Hahahaha, babysteps 😂 (kommer INTE säga något om vilket program jag sökt till, så fråga inte ens)

Imorgon ska jag till skolan igen. Hemma i måndags då 3 av 5 barn var hemma och jag själv känt mig väldigt hängig. Men då jag missade intro på Special Pedagogiken så känner jag att även om jag hellre legat i sängen och tyckt synd om mig själv så måste jag faktiskt till skolan! Vill inte missa mer av det muntliga! Så ska avsluta den här bloggen, svepa mitt te och sen bädda ner mig i sängen och knoppa 💤💤

På torsdag redan drar R till landet med kompisar för att fälla träd, elda och dricka öl. Trevligt för dom! Jag hade tänkt att ta barnen och åka till Svägerskan i Gnesta men tror inte det blir så nu.. Känns osäkert med Sara & vill inte smitta vidare.

Jaja, ha det bäst!

Kram Divan

2 reaktioner till “”Vabars”~”

 1. Åh vad spännande!!! Blir ju super nyfiken. Är det farmen? Jag och Tobbe pratade om att söka dit bara för att se hur långt vi kommer i castingen, vette faen om jag skulle palla va med i en reality show!

  Hoppas att ni e friska nu? Alla e fan sjuka. Själv har min pollen börjat hålla på..

  Jag trivs fortfarande i skolan, jag börjar bli lite skoltrött men d e sånt som händer liksom..
  Livet är fint, har träffat framförallt 3 stycken underbara vänner på skolan! Mina vapendragare i skolan.
  och vi ska förmodligen starta ett till projekt men denna ggn för skolan, vi ska ha 90-tals disco!! haha ska bli sååå kul!

  Nu ska jag snart t läkaren för konsultation för bukplastik, är lte nervig men vi får se hur det går 🙂

  Annars så är livet som vanligt typ.. hänger fortfarande en del i Sala som du kanske har märkt.. 🙂 Men vet inte riktigt vart det leder..

  Hur är det med dig? Har du hittat några vettiga i skolan?
  Hur är det efter operationen?
  kram

  1. Men guuud va kul med 90 tals disco! Låter så roligt!
   Hittat några i klassen som jag trivs riktigt bra med, sen finns det dom som jag undrar vad de gör där överhuvudtaget.. Som vanligt typ 🙈
   Hur gick det inför bukplastik då? Du borde ju vara beviljad?
   Jo, det går framåt efter op, sjukt ont i nerverna och fortfarande ingen känsel i huden på smalbenen, högra fotryggen, knäna osv, den kommer nog inte tillbaka heller.

   Ska på casting för ”piiiiiiiiiiiiiiip” på torsdag, så får se vad som händer 🙂

   Ha det bäst!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s