adhd, ~Bara jag~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Fy sjutton~

Efter kräftskivan på landet så blev bara värken i rugg o ben värre än värst. Kvällen/natten till måndagen kröp/ålade jag fram samtidigt som tårarna bara forsade av smärta. Jag har aldrig upplevt en smärta som den här. Att föda barn är ingenting jämfört med det här.

På måndagsmorgonen ringde jag vc för att få tid o rådgivning. Dom skrämde naturligtvis slag på mig genom att misstänka blodpropp och beordrade mig att söka till sjukhus akut.

Åkte till Huddinge.

Träffade läkare som konstaterade att jag har kraftigt inflammerad ischiasnerv i kläm.

Läkaren var lite rolig när han sa-

Diagnos- inflammerad ischiasnerv

Orsak- kan vara 5 barn……

Det blev några timmar i akutens väntrum. Först satt R & Sigge där med mig. Men efter 1-2 timmar tappa Sigge tålamodet och mamma kom dit o bytte av dom. Jag satt i rullstol, oförmögen att resa mig.

Med vila, smärtstillande & sjukskrivning så kommer det att gå över. Så R är hemma med Sigge nu. Ja och assistera mig ganska mycket.

Men det här är ju inte allt.. Idag när R skulle passa på att röja upp i köket så skär han sig i handen på en trasig ugnsform. Så pass djupt att han direkt fick springa till vc och sys med 3 stygn.

Vi är tydligen Familjen Otur

Nä, vi är fulla av kärlek. Och det slår ju otur med hästlängder.

Skämt å sido, här är vi iaf just nu. Jag mår inget vidare psykiskt på mina smärtstillande, muskelavslappnande osv. Jag hatar att bli flummig, ger mig en känsla av att inte ha kontroll, och då får jag ångest. Idag tog jag mina tabletter så som läkaren rått mig & jag tycker det blev för mycket. Så imorgon tar jag bara den starkaste 1-2 ggr och inte mitt på dagen. Fy vad jag mått.

R mår bra, såklart det bultat & spänt där de sytt men inget mer. Det är blod på väggen i köket och på golvet. Ingen av oss har haft ork eller möjlighet att torka upp det.

Sara fick sina linser till Halloween idag. Skit coola! Önskar så att jag oxå kunde ha linser..

Sista tiden här har varit för mycket! Alldeles för mycket. På så många olika plan, Sara, Mig själv, Robert, tonårsproblem, mmm.

Och det här med ischias och synd hand hoppas jag avslutar allt nu…

Puss Hej

Lämna en kommentar