~Känslan idag~

Vilken dag~

Inser efter idag att alla barn som ej är vana med stora mängder socker får kraftiga ADHD symptom.

Noel fick idag sitt första (&efterlängtade) kompiskalas. Som han längtat, det har ju tagit 10 år att få ha ett. Min mamma har bidragit till att detta skulle kunna ske, så han fick bjuda in 9 kompisar på Laserdome Hägersten, korv med bröd, glass & strössel, godispåse och chips.

Och jag sitter nu och bara ler. Vilka fina vänner Noel har! Där satt 3 tjejer och resten killar, MEN han har så mycket blandade kön i sin vänskapskrets och ser ”ingen skillnad” om du är kille eller tjej. Och jag älskar det faktum att Noels bästa vänner är 2 tvillingtjejer! Två jäkligt fina och vettiga tjejer! Älskar’t!!

När dom körde Laserdom blev jag själv så sugen på att spela, det är ju så himla kul! Och roligt hade dom!

Sen har jag nu lärt mig, DRA NER PÅ SOCKRET!!! En grabb som aldrig annars säger ett enda knyst, han var vildast och klättrade nästan på väggarna 😂😂

Men är så glad att Noel nu fått ha ett kompiskalas och han var så nöjd. Det handlade inte om presenter för honom, han sa till dom han bjudit, ”köp inget, det är bara viktigt att ni kommer och kör Laserdom med mig”!! Blev så otroligt stolt när jag hörde det.

Lite bilder kan jag bjuda på..

Däremot kan jag tycka att personalen på Laserdome Hägersten var extremt tråkiga och tjurskalliga. Endast den ENDA manliga kunde dra på smilebanden och var trevlig. Dom andra två tjejerna var så sjukt tråkiga och oengagerade. Knappt ett leende mot barnen som kom sit med såna förhoppningar och så taggade för att spela och ha skoj.. Jag tycker att jobbar man där många barn kommer, där föräldrar lägger mycket pengar på att få en bra och kul upplevelse för sitt barn och dess kompisar, då ska man fan gilla barn, gå ner på deras nivå OCH göra besöket minnesvärt!!! Nä, tjurskalliga och lata tjejer arbetade där. Sen var allt så dåligt planerat, jag visste inte NÄR korven skulle serveras, inte när glassen skulle fram, så det blev lixom pinsamt. Där borde personalen komma och med ett leende fråga ” hur känner ni? redo för glass? smakade korven bra? Har ni sjungit? Osv osv Killen som hade hand om spelet och hon som serverade korven och glassen var trevliga men de två andra borde bytas ut ELLER läras upp HUR man bemöter barn, bemöter vuxna, hur man får barnen att känna sig välkomna och taggade i för sitt besök.

Jag kommer att gå vidare med mina åsikter till högra chef för Laserdome Hägersten.

Så tack vare Noel så blev denna dag förhoppningsvis ändå bra för hans vänner. Och min fina Sara fick hjälpa mig att hålla ordning på kalaset.

Nu har jag sagt mitt.

Efter middagen körde jag hem Cina till Farsta och sen droppa jag mamma hemma hos sig. Sem blev det film med Sara. Först ”The awakening” och sen ”HUSH”..

Snart kribben & sova!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s