adhd, ~Bara jag~

Det bor en djävul i mig~

Idag har varit fullt ös medvetslös hela dagen.. Började med att jag försov mig FEM MINUTER!!! Redan där kom stressen med sin hammare o knackade mig på axeln.. Det förstörde iaf min morgon.. Sen när ungarna utfodrats och alla var påklädda, då bajsar Sigge ett MEGA lass (såklart) så det var bara börja om från början med honom. Kom ca 2-3 minuter sent till dagis.. Sen stressa ner med Sara till hennes skola, hon var ju försenad med allt så hon kom inte iväg i tid heller.. Väl hemma igen, upp o hämta hunden och ut och promenera snabbt i ca 40 min. Svetten rann! Upp och äta lite yoghurt med Siggis, sen fick han leka lite medans jag drog igång diskmaskin och plockade ihop smutstvätt. När han sen somnade i min famn tänkte jag att jag skulle prova vila lite jag med, gick ganska åt helvete.. Men jag kopplade av iaf 🙏🏻

Vid 13.30 var det dags för tvättstugan. Släpa tvättkorg & vagn ner och starta igång maskinerna. Sen ut och gå igen med Siggis & Virpin. Blev ca 25-30 minuter bara, liiiite besviken på mig själv faktiskt.gom till jag kom tillbaka så var det dags att hänga tvätten.

Kom hem ganska precis 16 & bara nån minut efter jag satt mig i soffan kom Max, Ebba & R från dagis & jobb.

Slängde ihop en chili con carne till middag.

Sara käkade ute med kompisar, Noel dissade mitt samtal, så till bordet var det Jag, R, och dom 3 yngsta.

Efter maten fick jag för mig att vi måste tvätta vår vardagsrumsmatta. Sagt o gjort, slet fram den och vi 5 ner i tvättid. Skrubba/spruta/blöta/gnugga! Hänga på tork i tornrummet.

När vi kommer upp åkte Max & Ebba i badet. Jag står och röker och hör hur R dividerar med barnen i badkaret och även Sigge som gör allt för att bryta sig igenom grinden in till badkaret och jag garvar ihjäl mig i mitt huvud.. Alla gjorde allt för att inte lyssna på sin pappa, och det måste vara så jag låter när jag är själv med barnen. Det var bara så roligt.. Jag riktigt njöt! 😈

Nu är jag typ döende av trötthet och ska försöka plöja några sidor i boken. Bytt till Lotta Thells böcker, mer i min smak än den tidigare.

Ja, det var min dag i ord, kanske missat nåt, men vem bryr sig mer än jag 🤔

Ha de!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s