adhd, ~Bara jag~, ~Känslan idag~

Så fel~

Förkylningen är mycket snällare idag! Visst, hosta och snor, men inte alls samma värk i kroppen och ingen feber 🙏🏻 För mig iaf.. Ebba är oxå bättre. Sigge har inte lika mycket snor, men lite kråsig i lungorna. Max & Sara är ganska oförändrade. Men för min del, så jäkla skönt!! Riktigt lättad faktiskt! Som jag mådde igår var inte alls kul.

Idag har jag och barnen varit inomhus hela dagen. Känt att dom verkligen behöver kurera sig med stilla lek, vätska & vila.

R var på infomöte på förskolan för Ebba idag. Hon blir äldst i sin grupp, såklart, eftersom vi valt att skola in henne senare. Men det blir nog bra, dock är hon enda barnet som är utan blöja och det hade inte pedagogerna räknat med. Så nu måste de skaffa fram potta till avdelningen. Fick även veta att fsk-chefen där kommer ta över min förskola/arbetsplats i höst, så hon är min nya chef! Spännande!

Nu har jag iof sökt utbildningar, och hoppas på att komma in på någon av dom, sen får vi se. Sigge ska inte börja förrens nästa höst på förskola så jag har lite tid till på mig att komma på vad jag ska bli som stor!

Ska läsa min bok nu. KVINNAN PÅ TÅGET, rekommenderas! Dumt nog har jag sett filmen, brukar alltid läsa boken först, men denna gång blev det inte så. Men hitills är boken riktigt bra! Och jag älskade filmen, så får se om boken är ännu bättre eller tvärtom.

Ha de gott 💜

//Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s