adhd, ~Familjen~, ~Förståelse~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Igår vart det party~

Min fina mamma fyllde år igår, 59 år! Hon bjöd oss på middag på bocken. Jag fick typ matkoma och höll på att avlida av trötthet efter maten. R & mamma delade på massa bira, jag drack först bara 2 mellanöl och trodde på riktigt att jag skulle somna ståendes. Jag ville gå hem, men mamma ville att jag skulle stanna, och gubben var sugen på öl. Tillslut vid 19 tiden gick vi hem. R blev dyngrak! Jag har nog sällan sett honom så onykter! Han snubblade i rabatten på väg hem. Väl hemma iaf då delade vi på heliumballongen, jag, R, Sara & Noel. Det var första ggn jag testade och shit vad jag skrattade! Så ful man lät 😂 Fick veta att Bobben kommit förbi bocken, så jag o Noel sprang ner och hälsa! Sen blev jag kvar till 22 ca. Kom hem och Sigge är superledsen, det var bara att söva om och sen bära in kidsen. 

Blev självklart en afton med mycket skratt & prat! Var lite sliten idag dock! Kännt mig väldigt trött. 

I helgen på landet så har det varit supermysigt! Vi har fått massor gjort! 


En ny liten plantering har växt fram! Super snyggt verkligen! Det har tagits ner träd, rensats och fixats. Dock som vanligt så har man ingen hjälp av sin man med barnen. Han bygger på huset, dricker öl och kommer in lagom till att jag går o lägger mig. Det är faktiskt lite halvtråkigt! Men annars var det riktigt skönt att få vara på landet. Å så mysigt att träffa Kåka!!! Det var nog det bästa! 

Nä, nu blir det som sagt 2-3 blad i boken, mer brukar jag inte hinna läsa innan jag somnar..

Puss o Godnatt 🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s