~Härligt~, ~Känslan idag~

Imorgon blir det landet~

För första ggn för i år för mig och hela min familj. Ska faktislt bli skönt! Det lovas grymt väder imorgon oxå så det känns riktigt lovande. Sara är lite putt över att åka. Först skulle hon ha med Isa. Sen fick inte Isa för hon hade nån form av utegångsförbud. Sen idag har H sagt att Isa fick om hon ville, och då skulle även J följa med. Allt är typ ”klart”, Sara skulle ringa och tjecka av nåt med tjejerna och då har H ångrat sig och säger att Isa inte får längre… Blir så otroligt less! Alltid samma sak när det gäller en viss person. Hon är så förbannat velig och hattig att man blir tokig! Sara blev såklart skit ledsen. Sen pratade hon med Numa istället, så skulle ev hon följa med, men då fick vi höra att någon tycker det är ”så tråkigt” när Sara har med kompis till landet så då får vi såklart tänka om. Att Sara tycker det är skit tråkigt att vara där med tanke på att kusinerna nästan aldrig kommer, det spelar ingen roll.. Blev lite lätt irriterad när jag fick höra detta, och såna här stunder är bloggen bara bäst! 

Nu följer ingen med! Och då hoppas vi på att släkten istället kan vara där mer o bidra med arbetskraft och vårstäda och nyttja helger och lov där ute så blir ingen i slutänden irriterad. Och då hoppas vi att dom är där så mycket de bara kan. Och visar intresse för landet. 

Ja, så imorgon blir det packa! Och fixa. Ska även passa på att hinna vara ute i solen. 

Idag tog de äntligen bort plasten för vårat sovrumsfönster! Jippie!!! Jag kan vädra! I ett rum iaf! Litet steg åt rätt håll! Däremot är inte vår nya husfasad i färgen varm grå. Den är typ i samma ton som vi hade innan fast lite mörkare. Så inte någon snygg och läcker uppfräschning av vår fasad inte. Vi kommer få ny stomme på vår balkong, men tror inte att det kommer bli nu färg på balkongens heller. Fast just nu skiter jag i det. Jag är glad om jag kan vädra! Och jag är så less på detta oljud som är nu när de fäster ytskiktet. Det skrapar, mullrar, rasar ner material, dunkar, klingar.. Får panik i min hjärna av alla ljud. Och Sigge störs! Och Ebba! Och jag! Och hunden ylar, ja, ni kan tänka er kalabaliken!

Ha det sött och gott! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s