~En snabbis~

Söndag~

Usch! Tycker inte om söndagar alls! Det är den vidrigaste dagen på veckan, förutom måndagar iof, enligt mig!

Och sent i säng inatt igen. Sara har fått mig att börja titta på norska serien SKAM och jag bara älskar den! Den är nog bra att se för alla, men speciellt om man har barn i tonåren. Att få sig en påminnelse om hur det var att vara just tonåring! Rekommenderar den starkt. Har plöjt säsong 1 & 2 sen igår och är nu inne på 3dje! 

Annars har vi inte gjort mycket i helgen. Sara har ju utegångsförbud så hon har varit hemma såklart, men hon är inte bitter för det. Hon förstår tror jag. Hon frågade i går morse vid frukosten om vi var sura på I och nej det är vi såklart inte. Varför skulle vi ens vara det? Vi tar hand om vårt barn och pushar henne att välja rätt, andras barn är deras problem. Vi har tillräckligt många egna att uppfostra, hehe..

Måste försöka somna fort nu, känner att vi vänt dygnen helt och hållet här hemma, inte alls bra.. 

Just ja, Sigge-Pigge är nu hela 11 veckor ung 💙


Och goare och mysigare bebis-kille får man nog leta efter! 

Tack för titten! 

Puss

En reaktion till “Söndag~”

 1. åh Skam, älskar det.. haha! Känns så larvigt att man kan bli besatt av en serie för 16-åringar, men jag är helt fast. Nu tänker jag i stort sätt på norska, haha.
  Har visserligen allid älskat norska men ändå.. haha.

  Som du säger, d e nog oerhört bra för äldre med tonåringar att se den också, serien borde egentligen visas i skolan som utbildning. Framförallt Säsong 3..

  Jag ska gå livskunskap heter det.. Det är typ rehabilliteringskurs för folk som varit sjuksrivna länge pga psykisk ohälsa.. man får inga läxor, men man går 9-14.45 3 dagar i veckan, inga prov men läser lätt och diskuterar ämnen mer.. Studiebesök och bäst av allt – Skapande. 1 dag i veckan så släpps man loss i en skaparsal där man får hålla på med lera eller rita, måla osv.. Helt underbart!

  Så det ska bli kul.. väntar dock på svar från försörjningsstöd om jag får hjälp med lunchkostnader, som en del av rehabiliteringen (framförallt den sociala aspekten) så ska man äta i skolans restaurang, vilket kostar 50:- per ggn. Blir rätt mkt för mig att lägga ut så har ansökt om att få bidrag till det också.

  Ang. kameran så har jag lovat bort den till mollie, men ångrar hon sig så hojtar jag! Jag köpte den jag ska sälja för 900:- men den vita finns för typ 700:- på nätet, sen kostar fotopapper rätt mkt, 149:- för 10st. Men det finns billigare på typ wish och så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s