~Bara jag~, ~Familjen~

Januari 2017~

Nytt år, nya möjligheter, nya tag… Eller?

Jo, det ska bli lite ändringar i år. Jag ska börja träna! Simma eller gym är min plan. Jag måste och vill göra något åt min mage efter graviditeten med Sigge. Kan säga att man inte drar ihop sig lika bra efter ett kejsarsnitt som efter en normal förlossning. Men det är det enda jag tänker ”förändra” hosmig själv. Annars är det att sköta min adhd medicinering, och efter sommaren påbörja min kbt igen. Ja, det var mina löften till mig själv, men inte ett nyårslöfte

Nyårsafton firade VII Gnesta med svägerskan & familj, Rickard & Annica & hundar, mamma & hundar, Maud & Jerry. En riktigt rolig kväll då temat var 70-tal! Tyvärr hade vi inte råd att köpa någon utstyrsel men hade väldigt roligt åt dom som klädde ut sig 😂


Sjukt härlig kväll med många skratt och riktigt god mat! Och härliga personligheter ❤

Sen fyllde min man år den 5/1. Hela 38 år ung. Firades med fika och mousserande 💙


Vi åkte hem från Gnesta i söndags. Efter att vi varit och kollat på en lägenhet vid Nedgårdsgärde. Jag hade sett fram emot att titta på den, längtat efter att se den irl och satt mitt hopp till den. Lägenheterna ligger ju så sjukt fint där. Men blev så ledsen efter kollen. Den var så trång, små rum och i riktigt risigt skick, sen hade de som bodde där så sjukt mycket saker och inte gjort någon direkt ansträngning för att visa lägenhetens fördelar.. Jag blev jätte ledsen och känner att vi är tillbaka på ”ruta ett”. Ska vi flytta till Gnesta måste ALLT kännas rätt, och det gjorde det inte. 4an vi kollade på förut var mycket bättre, men den hade istället inte möjligheten till att kunna dela av nåt rum till 2 rum. Bara söka vidare eller vad ska man säga..

Idag (tisdag) började Noel i skolan igen och han hade tid till Bup kl 13.00. Han har gått upp 2 kilo i vikt och växt 1,5 cm! Jippie! 

Sara har fortfarande lov fram till 16/1. 

Den här veckan har byggställningen på vårt hus börjat komma upp, så om två veckor ca låser dom vår balkonger och börjar med fönsterbyten. Sen ska fasaden fixas och dom är väl klara någon gång i september/oktober. Så jävla surt!! Det kommer bilas, borras, låta, och folk på byggställning utanför ens fönster. Suck! 

Sigge är nu 10 veckor! Pratar med sina bubbliga och rullande läten, ler och charmar 💙


Har bokat kyrka & lokal för Sigges dop. Den 25/2 klockan 11 ska hans namn skrivas in i himlen. Ska bli roligt att hålla dop! 

Nej, nu måste jag fundera ut vad vi ska ha för middag idag! 

Ha det bäst!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s