~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Granen står så grön och grann i stugan~

Nu har vi blivit med gran! Och påklädd är den! Den blev riktigt fin och det är Sara, Noel, Max & Ebba som klätt den 🙂


Börjar dock undra om granen är besatt eller något, för den ”tappar” sina kulor med jämna mellanrum!! Omg!!!! Den meningen var ju bara för störd 😂😂😂 Men seriöst alltså, hela kvällen så har det med jämna (och ojämna) mellanrum ramlat ner en kula, det syns ju på bilden oxå.. Det är inte katten, hunden eller Ebba som är på den, den är helt enkelt besatt!! Snygg men besatt!

Har idag på eftermiddagen virkat på en tomteluva till Sigge. När det årliga julkortet ska tas på barnen så vill jag att dom ska ha tomteluvor men Sigge har ingen så jag virkade ihop en själv. Men den blev precis exakt för liten! Då kom min man med den brillianta idén att den kunde bli en ”lykta”. En tomtelykta


Visst blev den väl charmig? Nej det är inte ett ljus i den, en tunn ljusslinga ligger i den! Så nu virkar jag på en ny till honom, har ihopmonteringen kvar, fixas imorgon. 

Max gick på jullov idag. Sara & Noel med. Sara har verkligen höjt sina betyg i många ämnen från D-E till C. Så otroligt imponerad och stolt över henne och hur hon skött skolan sen hon bytte till entreskolan. Blev så glad när jag såg betygen!! Riktigt duktig tjej! 

Och Sigge! Han ler mycket nu och söker med pliriga ögon efter en så han får skratta lite 🙂


Ja, annars har det plockats, tvättats, fixats efter den mån jag kunnat med 3 små hemma! Men det gick ändå bra, Noel kom hem redan vid 12 tiden, då hade skolan slutat och han kände sig förkyld, så han låg på soffan och underhöll Ebba. Jag hann slå in Saras julklappar nu oxå så den biten är avklarad! 

Nu är det natter, fastnade i The hot chick  som gick på tv. Så rolig den är..

Aja, puss Hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s