~Härligt~, ~Hysteriskt~

God jul~

Nu har det varit julafton i 11 minuter! Jag sitter i soffan och andas ut.. Alla sover! Äntligen! Vi spelade Bingolotto, gick väl sådär, Noel gick o la sig efter första bingot. Runt andra somnade Max & Ebba. När tredje kom var Sara nära på att ge upp men hon höll ut och spelade även fjärde! Sen byttes kanal på teven omedelbart! Hatar att bingot ska vara så utdraget! Eftersom vi ändå aldrig vinner orkar jag inte sitta i timmar för att inse min förlust lixom. Sara & jag tittade på julkalendern via tivo och innan det ens börjat sov Robert. Efter det gick Sara o la sig, eller först tog hon ut Ziri på en snabb kvälls kiss. När jag tillslut var ”ensam” började jag städa i ordning i köket! Vill inte kliva upp på julaftonsmorgon i ett skitit kök! Sen plockade jag undan lite, mamma var här som snabbast o lämnade sina paket till barnen, så fick undan kartonger och papper från det! Robert & jag fick den här nya omtalade julbelysningslampan som det pratas om av mamma! Kul att lysa upp balkongen 😂 Nä, vi kommer ta ut den till landet såklart! 


Trodde tidigare på eftermiddagen att jag var färdig med julklappsinslagningen men det är jag visst inte. Har fortfarande 3-4 saker kvar som ska slås in. Får försöka hitta en lucka för det imorgon. Ska hinna bada mig & Sigge, göra en janssons frestelse, gå ner till gammelfarmor.. Och klockan 15 är jag barn på nytt, då är det Kalle Anka som gäller, en baileys i handen och med familjen i soffan ❤ Det är bästa på julafton! Sen upp till svärmor och fira jul med svägerskan och familj! Så det kommer bli stressigt imorgon. Tråkigt att en så mysig högtid som jul ska vara stressigt! Det känns inte helt okej! 

Trodde först att barnen skulle bli besvikna över att vi inte hade en ”riktig” uppesittarkväll med julmat och Mormor, Farmor & Kentha på besök, men snarare tvärtom! Dom tyckte det här var mysigare! Ostbricka & lite småplock, bingo och lugnt och skönt! Tänk vad man ibland underskattar vad ens barn tycker! 


Jag kommer säkert att blogga ”ikväll” igen, men nu Önskar vi i Familjen Söderberg alla därute en riktigt God (mysig,lugn,familjär) Jul! 

Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s