~Bara jag~, ~Dagligt~, ~Hysteriskt~

”Haj på daj”~

Ja, bättre än så kom jag inte på.. Shit vad jag sprungit som en tok nu i två dagar! Varför?? Jo, jagat efter julklappar! 

Nu börjar jag se målet, snart är jakten på klappar över, tack o lov, men några få kvar att hitta.. 

Igår var jag i Skärholmen. Hittade inte så himla mycket där, trodde jag skulle bli mer klar men icke. Hade Sara & Ebba & Sigge med och det gick väldigt bra att gå runt i affärer med dom två yngsta. Sigge gillar sin vagn och sov gott i stort sett hela rundan i Skärholmen. Ebba satt i vagnen eller gick, inne på Åhléns blev hon less på min och Saras struktur och kröp igenom ett av deras fint pimpade bord. Alltså typ som ett köksbord med hylla under, där låg Bebban.. sen blev det snabbt ner på City Gross för att köpa ersättning och blöjor. När vi kom hem var det bara att skynda och slå in så ingen nyfiken ska gå o ”leta” efter julklappar. Är de inslagna så finns inget att leta efter 🤗 Idag åkte jag & Ebba och Sigge till Lager 157 i kk och där hittade jag en hel del fint! Så himla nöjd jag blev! Hoppas mottagarna blir lika nöjda! Inne i affären blev Ebba lite uttråkad igen och kröp in i ett av deras låga hutshar (stavning?) och stängde luckorna och la sig där o drack sin flaska. Gissa om jag blev lite rädd när jag först inte hittade henne.. Busunge!! Efter det in på City Gross igen och handla hem lite julgodis, after eight mm. Och hittade lite julklappar där med. Även där tröttnade Ebba en liten stund men efter att ha kramats lite kunde vi avsluta lugnt och gå till kassan. Imorgon ska vi inte åka någonstans. Bara lämna Max på morgonen och sen vara hemma. Slå in Saras paket för jag har inte kunnat då vi kom hem samtidigt o hon vill gärna tjuvkika. När R kommer hem på EM ska vi åka o köpa gran :). 

Väntar på paket från Jollyroom med jätte läckta förvaringslådor till lego/duplo som Max & Ebba ska få varsin på julafton. Väntar även leverans från piiiiiiiiiip med saker till Sigge & Victor. 

Vi kör ju tärningsspel på julafton till oss vuxna och har nu 3 paket som ska vara med där och ”tärnas” om. Köpte bingolotter idag till uppesittarkvällen. I år blir det ingen bjudning hit dagen före dopparedagen. Jag orkar helt enkelt inte ha några här, orkar inte laga mat, utan vill bara ta det lugnt och vara med familjen och speciellt då Sigge är så liten och vill sova innan bingot ens är slut. Nej, i år blir det bara vi. Ska bli skönt faktiskt. Det räcker med att det är full fart på julafton. 

Nu ska jag umgås med min bebis som legat i vagnen nästan hela dagen och nu måste sakna att kramas med sin mamma 😋

Ha det bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s