~Känslan idag~

Lite skönt~

Fått mig och barnen en härlig promenad idag, lyckades övertala Sara att vi skulle gå till Mälarhöjden och beställa blommor till Larrys begravning.. Hon fick dra lilla vagnen (kronan sulky s) och jag tog Buggan med Sigge i och syskonsitsen på. Men Ebba är ju så skön, hon vill hellre gå än att åka vagn, medansvar storebror som blir 4 år i april blev superglad över att få åka för en gångs skull. Hon går och tittar, fnular & utbrister med ett glädjetjut ”Biiil” även fast vicrsan sett 625 bilar. Tog lite längre tid att gå, men vad gör det? Nu är iaf blommor beställda! 

På vägen hem gick vi runt ett kvarter för att slippa gå samma väg tillbaka, och tror ni inte både Sara och jag lyckas dra vagnarna i en hundskit som låg mitt på trottoaren??? Blev så jävla förbannad!! Eftersom vi har hund själva så undrar jag hur man kan missa att ens hund SKITER MITT PÅ EN TROTTOAR?!? Det var en ganska rejäl hög så det var ingen Chihuahua som bajsat direkt!  

Hundägare- hur kan man bara strunta i att plocka upp efter sitt djur? Det är så äckligt att kliva i hundskit, oavsett om det är stort eller litet, och har man skaffat vovve borde det väl ingå i ekonomin att man får se till att ha bajspåsar med sig jämt!?! Så otroligt slappt av vissa människor! 

När vi kom hem och in, efter att fått skrubba av däcken med våtservetter, så åt vi lite smörgås och yoghurt. 

Sigge har åkt på sin första förkylning.. Max & Ebba har lyckats smitta honom. Inte så konstigt egentligen, men känns lite piss när han är så liten.. Första gången någonsin som jag oroar mig över Rs-viruset.. Hoppas att han snabbt blir frisk! Jag känner av i min näsa och ögon att nån form av förkylning är på g på mig oxå.. 

Nu måste jag hålla koll på Max & Ebba som river hela lägenheten, precis allt kastas det med, slåss, skriker och hoppar i golvet.. Bara väntar på att grannen under ska komma upp och skälla..

Hej på er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s