~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

BVC & läkarkoll~

Sigge hade sitt första läkarbesök på BVC idag. Gick hur fint som helst! Fick bara beröm av läkaren. Han är ju så otroligt stadig och med för sin ålder. Oj, lät som om han var typ hur gammal som helst, han är ju bara 5 veckor & 2 dagar 🤗 Och helt perfekt! Han är nu 59 lång och väger 6,3 kg. Han hade lite vätska i pungen, men det växer visst bort av sig självt. Nu vet vi om det så nu håller både BVC och vi koll. Läkaren frågade om jag varit på efterkontroll för snittet och det har inte jag hört något om att man ska!? Någon som vet? Tror jag åkt på bråck på högersida, det är bara vänstra sidan som läkt hur fint som helst. 

Idag fick Sara hänga på ut med Ziri.. Jag bara vägrade riskera att behöva bära Ebbis idag igen. Min rygg mår inte alls bra just nu.. 

Imorgon måste jag ta mig iväg till mälarhöjden och beställa blommor till Larrys begravning. Jag har helt glömt det.. Eller så kanske jag ska lura med Sara att vi tar en promenad dit.. Det skulle iof vara ganska skönt! 

Jag är så lycklig över min familj! Över mina otroligt fina barn! Jag är så lycklig över att ha dom i mitt liv & att jag fått äran att vara deras mamma. Jag är bara så lycklig och stolt över dom! I min värld är dom alltid störst, bäst & vackrast! Men även ödmjuka, omtänksamma, roliga och envisa.. Kan inte förstå att jag varit med och skapat var o en av dom. 

Nä, det var allt! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s