~Bara jag~

Denna ångest~

Det är snart jul! Det är typ bara 16 dagar kvar.. Det är alldeles för lite tid och alldeles för lite pengar på kontot och alldeles för många önskningar på Sara & Noels önskelistor!! 

Jag vill verkligen inte börja hata julen pga stressen som medföljer. Varför ska man som förälder alltid ha sån ångest över att man inte kan ge sina barn allt de önskar sig? En önskelista ska inte uppfyllas till punkt o pricka, det hör man ju på namnet.. Ö N S K E L I S T A!! Ändå mår jag skit över att jag vill verkligen ge dom allt! Inte för att mina barn är otacksamma på något vis, de är faktiskt väldigt lätta att göra nöjda, vi ger dom inte grejer året runt, det är bara jul & födelsedagar som uppmärksammas. 

Och det blir ju inte billigare för varje år.. Tonåringar kostar.. Noel har dyrare intressen numera. Max & Ebba älskar duplo så dom är lätta att köpa till. Sigge bryr sig inte, men behöver kläder så vi passar på att köpa till hans garderob. 

Har idag hjälp mamma att köpa julklappar till mina kids via nätet. Hon vet aldrig vad hon ska köpa, vet aldrig rätt storlek och har aldrig tid att handla. Så jag hjälpte henne, hon kan jobba och jag shoppar i hennes namn 😜 Perfekt!! 

Idag fick jag äntligen ”tummen ur” och dammsög och skura golven. Har blivit slappt med att skura, började redan under graviditeten när jag fick foglossning och jag inte klarade att skura golven. Brukar skura 1 gång i veckan annars. Kändes riktigt skönt att få det gjort. R är ledig Tors-fre så då kan ju han i nödfall ta Sigge om jag är mitt uppe i skurandet. 

Stackars Sigge hade en skit jobbig natt. Han var så snorig så det var svårt för honom att sova. Men det har lagt sig lite under dagen, för han sover riktigt bra nu och andas fint. Får hoppas det fortsätter så. 

Tog fram kläder till begravningen imorgon. Robert plockade fram sin kostym oxå. Jag ska ha en klänning jag inte använt på flera år, förstår inte varför för den är riktigt fin. Mamma kommer hit o är barnvakt åt M & E, Sigge får följa med oss. 

Så, det här vart ju sjukt tråkigt att skriva och säkerligen att läsa, men vad gör man? Min vardag är ibland jävligt tråkig..

Puss 💜
Skänker en tanke och kärlek till Lisa och Ängeln Maja idag💟

2 reaktioner till “Denna ångest~”

 1. Usch, så jobbigt m d där.. att folk känner att dom nästan måste skuldsätta sig för att få julklappar.. helt sjuk press det är utifrån liksom!

  Jag gillar att ge men har inte så mkt.. försöker hitta ngt litet men ändå personligt. Brukar va bra på att hitta på roliga men ändå betydelsefulla julklappar.

  Neo e så rolig. Han önskar sig batteridrivna ljus med en fjärrkontroll… 😂 vart får dom allt i från liksom?

  Jag hoppas att ni slipper sjukdom vid jul iår.. ska ni fira hemma?
  Jag åker upp t tummen m ove och irene. Det ska bli riktigt trevligt att fira jul på riktigt. Mampap å jag brukar annars bara äta plankstek å kolla på film… men nu jobbar mamma så d fick bli tummen 🙂

  Vi har ju bestämt oss för att alla som är där ska ha ugly christmas sweaters.. så vi har alla pysslat ihop skitfula tröjor som vi ska ha.. haha!

  Tack så himla mkt för tanken.. det värmer mer än du tror.

  Vad sjukt snabbt tiden går m Sigge.. snart börjar han gå 😉
  Ha en fin helg.. å hoppas att ångesten lägger sig. Hoppas Sara mår bättre efter operationen åxå…
  Kram

  1. Mysigt att fira med Tummen & familj! Låter jätte härligt!
   Haha, störtskön önskan från Neo ju, tänk om mina äldsta kunde vara så lätta att tillfredsställa 😜 Nej, det är ju upp till mig att sluta ta åt mig av all stress & press och faktiskt lära barnen att det inte handlar om att ”få” utan om att få vara nära och mysa med familjen. Julklappar är en bonus..
   Tack, Sara är mycket bättre, men fy vad hemskt det var.. låter så kul det där med tröjorna, ska försöka få med min familj på det något år 🙂
   Med Sigge går allt för fort.. Alldeles för fort..

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s