~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Sigge 1 månad~

Ja, redan 1 månad färsk! 00.48 föddes han för 4 veckor sen.. Kan knappt tro att det är sant faktiskt.

Har idag insett att jag slutat alldeles för tidigt med värktabletterna efter snittet. Haft så sjukt ont att jag knappt kunnat röra mig.. Men så hade jag visst missförstått hur länge jag skulle äta, så tur att R var med och hörde annorlunda, så nu äter jag igen och hoppas snabbt på lindring. För när gaserna rör sig i tarmen, det är fan inte att leka med, gör det så svinigt ont att jag är på väg att bryta ihop. Jag bara hatar kejsarsnitt! På riktigt! Usch och fy för allt som kommer efteråt ett snitt.. Men tack o lov att Sigge finns idag!!

På dagen åkte vi med Sara & Sigge till Lager 157 i kk, hade hoppats på att hitta svarta jeans till Noel men de hade bara blåa jeans så det bidde ett par såna & sen hittade jag linnen för 30:- styck och det gick ju inte att inte köpa! Tack Black Friday!! Sara köpte sig ett par nya svarta jeans för 100:-, väldigt bra pris!! Max & Ebba var hos sin Farmor medans vi var iväg. 

Nu på kvällen har vi kollat på film via Apple tv och C more. Komedier.. Inte min typ av filmer, men sett 2 st helt okej. Sex tape och Mom’s Night Out. Två helt ok filmer att se om det inte finns ett skit på vanliga teven att se! 

Nej, nu ska jag fixa Sigges ”nattamat”, bära in honom, ta mina ömma och gasiga tarmar och krypa ner i sängen. Sent ikväll, inland blir det så..

Har iaf fått upp julgardiner och stjärnor och stakar idag, så nu är vi pimpade inför Första Advent! 

Puss på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s