~Känslan idag~

Första advent 2016~

Idag blev det en riktig impulsutflykt för oss. Vi bestmde oss för att åka på julmarknad! I Trosa!! Men blev väldigt besviken på utbudet, det fanns ju typ ingenting. Eller jo det fanns, men jag var ute efter olika saftglögger, äppelmust och det hittade jag ingenstans. Sen blåste det någe sjukt så Max hade lite smått panik redan innan vi börjat gå på marknaden. Han gillar verkligen inte när det blåser mycket, han är verkligen rädd. Ebba däremot ville inte åka hem, hon skulle nog kunnat spatserat runt där i timmar. Vi var nog bara kvar en timme, sen åkte vi hemåt igen. Träffade iaf upp Veronica, Becks, Ellie och Victor/Torsten, Maud & Bibbi där. 

När vi kom hem var det helt vitt på marken! Och snön bara vräkte ner! Helt underbart jue! Kändes verkligen helt perfekt när vi ändå firar in Första Advent! Stakar och stjärnor fixade vi upp igår, och i förrgår julgardinerna. Idag tände viförsta  ljuset i adventsstaken (heter det så? Kändes fel..) När vi kom hem mös vi med glögg och pepparkakor med mögelost. Det är gott. Köpte saftglögg på Ica, nån Dufvenhöks, den var god, mild o inte lika sockrig som Blossas är. R drack såklart Blossas starkvinsglögg. Tycker inte alls om den. Bästa glöggen jag druckit är Taxinges egna glögg! Drack den ett år vi var där på julmarknad och den var så god så jag nästan börjar dregla lite i munnen. Men nu har jag inte varit där på så många år så den är sjukt svår att få tag på 🙁 

Dagen har iaf varit toppen! Vad mer kan man önska på första advent? 

•Snö•Glögg•Julmarknad•Trevliga möten•Julkänsla•Familj•Pepparkakor med mögelost•Ljus•

Puss på Er och hoppas ni hade en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s