~Bara jag~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Plötsligt händer det~

Inte ett jävla skit! 

Inte ens skit händer!

Jag är såååå less på att alltid gå över tiden! Förstår inte varför inte min kropp kan vara som många andras och faktiskt starta en förlossning 1-2 dagar före eller efter beräknat datum!?! Varför måste jag ALLTID gå över minst en vecka? Och gärna mer än så… Jag blir lixom deppig av det här.. Inget känns kul! Samtidigt som jag vill föda & få bort foglossningen, vill jag inte föda, och så går mina tankar. Just nu vill jag dock väldigt mycket föda, för det här är så skittråkigt! Och ha ont! Ontontontont!!!!!!

Humöret börjar tryta, blir sur och grinig och är allmänt tjurig.. 

Tänk om den här kommer 1/11-16???? Att det är en liten segdragen Ebba som ligger därinne.. Hon var beräknad till 18/4 och kom 1/4.. Den här var beräknad till 18/10… Need I Say more?!? 

Det vore så elakt om jag går över så länge! Inte rättvist någonstans.. 

Imorgon är iaf en liten milstolpe, att vi ska på ultraljud och kolla om den mår bra.. Det är alltid kul att få göra ul.. Hoppas allt är bra, för den lill*s skull. Och så jag slipper igångsättningen!

Tack för att Du läser min gnälliga blogg! I dagarna fram tills denna baby är född kommer jag nog vara super negativ i min blogg.. Bara en förvarning!

Puss

En reaktion till “Plötsligt händer det~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s