~Dagligt~, ~Känslan idag~

Längtar litegrann~

Efter att gravidmagen ska försvinna. Inte för att den direkt blir platt & snygg efteråt, men då kan jag åtminstone böja mig ner utan att magen är i vägen. Eller ännu mer se mina fötter igen.. Just nu kan Ebba hamna i den osäkra zonen att jag inte ser henne när hon står precis framför mig, så några gånger har jag lyckats gå in i henne och puttat omkull henne! Det är ju farligt att vara höggravid! Iaf om man redan har befintliga småbarn innan! 

Igår blev jag ägare till en åkpåse!! Första ggn vi (jag) köper en ny åkpåse till nåt av våra barn! Hade sån ofantlig tur så ni anar inte! Min kompis kusin har varit på Ullared, och jag chansade på att fråga om hon hade lust att kolla efter åkpåse till mig, och helt osjälviskt säger hon ”Inga problem”!! Hon åkte tom samma kväll och köpte den! Hur snällt/sjysst/gulligt är inte det?!? Tack snälla Lisa!!! 


Det blev den svartvit-spräckliga! Den kommer bli jättebra, speciellt som det ryktas om att det ska bli en svinkall vinter! Tror vi haft åkpåse till Sara när hon var ca 8-9 månader. Den finns inte kvar idag, sen köpte jag nog en beg till Max, men där gick dragkjedjan sönder innan vi hunnit använda den. Och sen har  alla våra 4 barn varit 8-9 månader när deras första vinter varit och då har de haft overall och filt/täcke i barnvagnen.. Den här kommer vara drygt 2 månader när det kommer snö, och kylan kan ju komma tidigare än så, så åkpåse till den här lill* är ju ett måste! Jag är iaf så glad att Lisa ställde upp och köpte åt mig! Nu ska det bli kul att fixa i ordning vagnen 😍

Jag har lite smått fixat bb-väskan. Några plagg till Baby5, trosor och strumpor till mig, halva mitt dagliga intag av mediciner (måste kolla över så jag har alla mina piller med mig), filt & strumpor till bebin.. Längre än så har jag inte kommit! Lypsyl/läppsyl (hur man nu vill stava det) måste packas ner, blir så torr om läpparna av lustgasen. Vet att jag måste packa ner mera ombyten, både till mig och den nya, vet att detblir  minst 2 dagar på bb pga utsättningsbesvär. Usch! Jag som hatar bb! Avskyr den där tråkiga tiden, finns inget att göra, vill ju hem så fort som möjligt till familjen.. Men jag måste vara kvar med bebin i 2 dagar. 

Idag då, tog en tur till Rusta. Köpte doftljus hem, ny ljusslinga till Noel, duschcreme, tandkräm & halloween-dräkt till Noel och nytt teatersmink. Gillar verkligen Rusta. Det är kul att handla där! Efter det svängde vi förbi Bobben och hämtade vår kamera. Kan ju vara bra att ha den hemma när det väl blir dags. 

Till middag idag hade Sara beställt sushi. Hon har ju tjatat om det sen förra veckan så idag fick hon sin vilja igenom. Det var iof riktigt gott! Jag älskar själv sushi, så blir inte direkt ledsen när barnen ber om det 😉

Avslutar genom att dela några bilder med er ❤️

•Max och Ebbas nya vantar! Beställt av en kvinna via Instagram. Max fick även svarta med tryck och Ebba ett par tumvantar med sitt namn på⤵️

•Vår lilla knäppfia! Igårkväll kom hon på att stoppa röret till leksaksdammsugaren ner i blöjan.. Skitnöjd som synes, men när hon gick så lät det ”Aj…aj…aj⤵️

Ville vara gömd i filten och ska busa för pappa i köket⤵️

Nånting gick dock fel på vägen, hon har inte ramlat, hon bara la sig ner i hallen istället ⤵️


Det var det!! Ha det gott!

Puss 

2 reaktioner till “Längtar litegrann~”

    1. Ja, jag tänkte på den blå först, men sen såg jag en bild på den svartvita i en donkey och då smälte jag :).
      Väldigt snällt av henne!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s