~Bara jag~

Söndag~

Vädret har verkligen varit burrigt idag, vilket jag gillar! Mysa inomhus, film och filt i soffan… HAHAHA, det funkar när man inte har barn! Men, jag önskar jag kunde haft så, bara en gång ibland! Nej, istället med uttråkade barn åkte vi till landet och hämtade hem vårat Babyskydd. Tyckte det var dags nu då bebis nu är ca 6 dagar sen. Det är vi i ett nötskal 😬 

Har inte fixat någon bb-väska ännu heller, det blir väl gjort när jag känner att det är dags. Dock tycker jag nog den här ungen är vääääldigt tråkig just nu. Nu ligger den antagligen så lågt att någon nerv i höger ljumske hamnat i kläm för nu är det nästan rullstolsvarning på mig. Att känna mig maktlös och inte kunna styra & kontrollera situatione eller min egen kropp är något jag har stora problem med. Nu känns det som att jag tappar kontrollen och det gör inte något enklare. Börjar till o med överväga om inte igångsättning är en JÄTTEbra ide. Fast…. Nej, den ska få komma när den är redo.. Det är den som har kontrollen nu och inte jag.. 

Till middag idag blev det pizza från Spader Dam. Antagligen sista ggn vi äter pizza därifrån, då det beslutats att Spader Dam-huset ska rivas för att byggas hus istället. Sånt slöseri med god pizza alltså! Och hus finns det tillräckligt av i mälarhöjden. Jag som inte är ett pizza-fan alls tycker deras pizzor är riktigt bra. Och nu ska de försvinna, verkligen skittråkigt!!

Fy vilken otroligt tråkig blogg det här vart, men vad skriva om när det inte händer ett jota i ens liv? 

Godnatt och Sovgott! Det hoppas jag iaf att jag ska få göra!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s